To je to što me zanima!

Zato je najbolji: Pa tko bi drugi trenirao na ovome nego Ivica?

Janica Kostelić objavila je video sa Sljemena. Da, snijega ima, jedva za složiti jednu stazu. No za Ivicu je to dovoljno. Profesor koristi doslovno posljednje pahulje...
Vidi originalni članak

Nema puno snijega na Sljemenu, ali dovoljno za trening, napisala je Janica Kostelić.

Sam pogled na fotografiju u naslovu članka, a nakon toga i na video pokazuje zašto su Kostelići najuspješnija obitelj u povijesti zimskih olimpijskih igara.

Ivicu muče brojne ozljede, sve te silne operacije na koljenu ostavile su traga, ali ne odustaje. Naš najbolji skijaš trenira na Sljemenu, iako snijega ima jedva dovoljno za složiti jednu pravu stazu. No to Profesora ne dira previše.

Neumorno se Ivica spušta i koristi posljednju pahulju snijega prije svog najavljenog pohoda na Island. Kostelić će 31. ožujka krenuti u avanturu u kojoj želi prijeći Island na skijama i pješice, što je tura od, ni više ni manje, 730 kilometara.

- Pitanje nastavka ili prekida karijere ovisi o stanju mog koljena. A ono je svake godine u sve lošijem stanju. Volja nije upitna. Privlači me ideja da nastupim na Sljemenu, ali ne turistički, već natjecateljski. Volim ovaj sport, skijanje je moj život - rekao je Ivica nakon nedavnog nastupa u Kranjskoj Gori.

Skijanje je njegov život, pa tko bi drugi skijao po ovome? 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • UNPROFOR 05.05.2016.

    Ja !

  • DALMATINKA 23.03.2016.

    bio i ostao čovik legendo naša uzivaj dok možeš zelim tebi i tvojoj obitelji puno puno zdravlja i srice

  • leolee11 23.03.2016.

    ma ko kaze da trenira sta ce po ovom trenirati, bacanje pogleda u dalj , izasao provzao se po ovom snimio i wooow, isto ste djeci

Komentiraj...
Vidi sve komentare