To je to što me zanima!

Zatočen u New Yorku: Josea može zaustaviti samo mećava

Među tisućama zatočenih putnika u njujorškim zračnim lukama nalazi se i Jose Mourinho. U "kraljevskom klubu" su uvjereni da će Jose u srijedu biti na treningu...
Vidi originalni članak

Mourinho je božićne blagdane s obitelji odlučio provesti u New Yorku, ali vjerojatno ni sam nije pretpostavio da će velik dio vremena izgubiti u zračnoj luci.

"Veliku jabuku" je, naime, zahvatila snježna mećava s jakim udarima vjetra zbog čega se grad našao u potpunom kolapsu. Zatvorene su zračne luke John F. Kennedy, LaGuardia i Newark, a u ponedjeljak su otkazana dva leta iz New Yorka za Madrid.

Prema izvještaju američkog Ureda za zračni promet, tijekom dana bi trebali biti uspostavljeni letovi prema Europi iako se očekuju i novi otkazi i kašnjenja.

U Real Madridu, ipak, tvrde da je sve pod kontrolom i da će njihov trener u srijedu u 10.30 sati povesti svoje nogometaše na prvi trening nakon kratkog odmora.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dady 23 28.12.2010.

    da povede sa sobom jos jednog murinha ne moze protiv barce

  • efi4 28.12.2010.

    strah me je moćnog reala pihhhh

  • efi4 28.12.2010.

    nije me strah nego je naporan s ovim bezobraznim komentarima.ja san očekiva da će nakon 5 komada malo utišat a on još gori,lik nema granice nikakve u ponašanju naravno

Komentiraj...
Vidi sve komentare