To je to što me zanima!

'Zauvik pamtit će ti ime': Prije 6 godina umro je Hrvoje Ćustić

Hrvoje Ćustić preminuo je 3. travnja 2008. godine igrajući nogomet za NK Zadar. U utakmici protiv vinkovačke Cibalije udario je glavom u betonski zid kraj aut linije...
Vidi originalni članak

Hrvatsku je na današnji dan prije šest godina potresla smrt mladog nogometaša Hrvoja Ćustića. Tijekom utakmice koju je igrao za svoj Zadar protiv vinkovačke Cibalije na Stanovima, Ćustić je pao i udario u betonski zid uz aut liniju.

Unatoč brzoj liječničkoj reakciji, preminuo je u bolnici 3. travnja. Ćustićeva smrt otvorila je mnoga pitanja o stanju sigurnosti na hrvatskim stadionima. Kobni zid na Stanovima vrlo je brzo uklonjen, a Hrvoje Ćustić je od navijača Zadra dobio spomen ploču na kojoj piše: "Zauvik pamtit će ti ime".

Ćustić je nastupao za mladu reprezentaciju Hrvatske zajedno s Eduardom, Lukom Modrićem i Vedranom Ćorlukom. Osim u Zadru, njegovom matičnom klubu, igrao je i u Zagrebu, ali nije dobio šansu u konkurenciji Marija Mandžukića i Krune Lovreka. 

Vraća se u svoj Zadar 2007. godine, a godinu kasnije, 3. travnja 2008. godine, izgubio je život na nogometnom terenu...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • SWEET CHILD 03.04.2014.

    Ljepa gesta, poštujem!

  • 03.04.2014.

    ..cili dan gledam na facu da li će koja face službena stranica naših VELIKIH klubova i naših VELIKIH nogometaša stavit neki link na njegovo sjećanje ali niko živ se nije sjetio.. SRAMOTA, jedino Cibalija..i za to im svaka čast....

  • Majstorsmora_2 03.04.2014.

    strašno :(( ...pocivaj u miru Hrvoje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare