To je to što me zanima!

Zavirite u karantenu Cristiana Ronalda: Nema van ni unutra

Izvori bliski Cristianu navode da će Portugalac koristiti samo dva od ukupnih sedam katova i to dva najviša. Njegov brat Hugo živi na nižim etažama dok mu je majka trenutno u bolnici
Vidi originalni članak

Otkako je Juventusov Daniele Rugani (25) postao prvi igrač Serie A sa službenom potvrdom o oboljenu od korona virusa, Juveova najveća zvijezda Cristiano Ronaldo odlučio se povući u osamu i izolirati dokle god traje epidemija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Portugalac se trenutno nalazi u rodnoj Madeiri gdje je otišao s dugogodišnjom djevojkom Georginom Rodriguez i svoje četvero djece. Od luksuzne vile na sedam katova napravio je karantenu, iste one vile iz koje je Georgina povremeno objavljivala slike pa su mnogi već upoznati s njezinim interijerom. Posebno se ističe bazen na krovu s pogledom na atlantski ocean.

- Cristiano Ronaldo nije trenirao s Juventusom i ostaje u Madeiri dokle god ne prođe opasnost od moguće zaraze korona virusom - pisalo je u priopćenju Serie A.

Izvori bliski Cristianu navode da će Portugalac koristiti samo dva od ukupnih sedam katova i to dva najviša. Njegov brat Hugo živi na nižim etažama dok mu je majka trenutno izvan kuće, točnije u bolnici, nakon što je doživjela moždani udar prošlu nedjelju.

Cristiano je prilikom posjete u bolnici nosio zaštitne rukavice i masku za lice prije nego što je majku prebacio u privatnu bolnicu. Ronaldo je odradio test na korona virus i bio je negativan stoga ne čudi ovakva mjera predostrožnosti.

Kako god, neće mu teško pasti izolacija s najbližima u vili gdje ima teretanu i sve uvjete da održi formu uoči nastavka sezone.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • pipolino 15.03.2020.

    Najvažnije je to da ima bazen,teretanu i slično.Ne to što je svoju imovini dao na raspolaganje. Neka se Leo pohvali nečim sličnom.

  • nostradamus 15.03.2020.

    Kuca ili sa god to bilo je ruzna do zla boga. Eksterijer.

  • crni2012 14.03.2020.

    Tko je majka od tih djeteta ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare