Obavijesti

Sport

Komentari 21

Zavirite u karantenu Cristiana Ronalda: Nema van ni unutra

Zavirite u karantenu Cristiana Ronalda: Nema van ni unutra
1

Izvori bliski Cristianu navode da će Portugalac koristiti samo dva od ukupnih sedam katova i to dva najviša. Njegov brat Hugo živi na nižim etažama dok mu je majka trenutno u bolnici

VIDEO

Otkako je Juventusov Daniele Rugani (25) postao prvi igrač Serie A sa službenom potvrdom o oboljenu od korona virusa, Juveova najveća zvijezda Cristiano Ronaldo odlučio se povući u osamu i izolirati dokle god traje epidemija.

Pokretanje videa...

01:06

Portugalac se trenutno nalazi u rodnoj Madeiri gdje je otišao s dugogodišnjom djevojkom Georginom Rodriguez i svoje četvero djece. Od luksuzne vile na sedam katova napravio je karantenu, iste one vile iz koje je Georgina povremeno objavljivala slike pa su mnogi već upoznati s njezinim interijerom. Posebno se ističe bazen na krovu s pogledom na atlantski ocean.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Funny moment with my babies 😀❤️

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

- Cristiano Ronaldo nije trenirao s Juventusom i ostaje u Madeiri dokle god ne prođe opasnost od moguće zaraze korona virusom - pisalo je u priopćenju Serie A.

Izvori bliski Cristianu navode da će Portugalac koristiti samo dva od ukupnih sedam katova i to dva najviša. Njegov brat Hugo živi na nižim etažama dok mu je majka trenutno izvan kuće, točnije u bolnici, nakon što je doživjela moždani udar prošlu nedjelju.

Cristiano je prilikom posjete u bolnici nosio zaštitne rukavice i masku za lice prije nego što je majku prebacio u privatnu bolnicu. Ronaldo je odradio test na korona virus i bio je negativan stoga ne čudi ovakva mjera predostrožnosti.

Kako god, neće mu teško pasti izolacija s najbližima u vili gdje ima teretanu i sve uvjete da održi formu uoči nastavka sezone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi