To je to što me zanima!

Zavirite u Realov kamp: Ovdje treniraju Ronaldo, Luka i Kova

24SATA U KAMPU REALA Pripreme, analiza protivnika, oporavak, rehabilitacija, opuštanje, zabava... Kino, bazen s valovima, bolnica, što god vam padne na pamet, Valdebebas to ima
Vidi originalni članak

Na preko milijun metara kvadratnih prostire se Realov grad u malome, unutar kojeg je čak i stadion na kojem igra Realova B momčad. Valdebebas je 2005. godine zamijenio stari kamp 'kraljevskog kluba', nalazi se na periferiji Madrida, u Valdebebasu.

Pripreme, analiza protivnika, oporavak, rehabilitacija, opuštanje, zabava... Što god vam padne napamet, Valdebebas to ima. Ispred kampa su stupići na kojima je broj dresa koji svaki igrač nosi u klubu , a označava njegovo privatno parkiralište.

Unutar kompleksa su uredi, audio-vizualne prostorije s najnovijom tehnologijom, rehabilitacijski centar, teretane, čak i bolnica. Kompleks uz standardne bazene ima i manji bazen s valovima, tople i hladne bazene, saune, teretanu...

Glavni kompleks namijenjen isključivo Realovoj prvoj momčadi i stožeru prostire se na preko 8000 metara kvadratnih.

Bazeni s valovima, saune, bolnica

Mlade nade Reala treniraju na 12 nogometnih terena, tri s umjetnom travom i četiri prirodna travnjaka. Modrić, Kovačić, Ronaldo i društvo treniraju na tri terena s prirodnom travom i na jednom s umjetnom.

Unutar kompleksa je stadion 'Alfredo di Stefano' gdje Real Madrid Castilla igra domaće utakmice. 

U drugom hotelu unutar kompleksa žive mladi igrači Reala čije obitelji nisu iz Madrida. Na raspolaganju im je 40 soba, svaka s balkonom i blagovaonicom.

Real misli i na obrazovanje pa je jedan dio kompleksa pretvoren u školu gdje u poslijepodnevnim satima, nakon treninga, mladi realovci stječu obrazovanje.

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Puta Madre 26.12.2017.

    Kakve uvjete imaju treba ih išamarat kad izgube da ja ode treniram zabio bi vise golova nego Benzema

  • sena2 25.12.2017.

    Zavirite u Realov wc,tamo se ka..ju zlatna go..a koja se mogu dobro unovciti! Sretan Bozic svima

  • KingNothing 25.12.2017.

    Ne mogu vjerovat da je profesionalni novinar ovako nesto slikao mobitelom. Sutra bi vam otkaz dao da mogu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare