To je to što me zanima!

Završio 'lockout', Medveščak je ostao bez igrača: Tužan sam...

Medveščakovo pojačanje iz NHL-a ostaje u SAD-u. "Lockout" je završio, a Dustin Jeffrey se javio navijačima i suigračima. Rekao je da mu je žao što se ne vraća...
Vidi originalni članak

Dustin Jeffrey ipak se neće vratiti u brlog zagrebačkih Medvjeda. Nažalost, završetkom "lockouta" u NHL-u otpala je mogućnost njegovog povratka u Zagreb, ali Dustin je iz SAD-a poslao poruku svim navijačima i svojim dojučerašnjim suigračima.

- Nažalost ne vraćam se u Zagreb. Sretan sam što je ova saga s 'lockoutom' napokon završila, ali sam i jako tužan što napuštam Zagreb. Atmosferu u Ledenoj pamtit ću cijeli život i nadam se da ću u svojoj karijeri još jednom imati priliku i mogućnosti ponovo se vratiti u Zagreb - rekao je Jeffrey i dodao:

- Hvala svima na podršci, osobito igračima, treneru i vodstvu kluba koji rade nevjerojatan posao. Želim klubu uspjeh u daljnjoj sezoni i radujem se utakmicama Medveščaka u finalu doigravanja - rekao je Dustin Jeffrey.

Udruga igrača i vodstvo NHL-a dogovorili su se čime je prekinut štrajk koji je počeo 15. rujna 2012. godine. Nakon više od 16 sati pregovora u njujorškom hotelu u središtu Manhattana, dogovoreno je da kreće skraćena sezona NHL-a.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • WOMANIZER 06.01.2013.

    e i ja sam tužan! želim mu svu sreću u budućnosti!

  • Juggs 06.01.2013.

    http://sportska-tv.com/flash/ link za olimpiju-medveščak

  • mysticone 06.01.2013.

    Bit ce on u postavi Penguinsa, Bylsma zna da je bio aktivan za vrijeme lockouta za razliku od nekih ostalih igraca, bit ce malo testiranje, al sve je na njemu i kako ce se pokazat tamo, sretno mu bilo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare