To je to što me zanima!

Završnica Kupa bit će dostupna svima: Najveći hrvatski derbi i Rijeka - Loksa pratite besplatno

U srijedu u prvoj polufinalnoj utakmici od 16 sati na Kranjčevićevoj na teren izlaze Lokomotiva i Rijeka, dok je od 19 sati na rasporedu najveći hrvatski derbi između Hajduka i Dinama
Vidi originalni članak

U srijedu, 3. ožujka, očekuju nas dvije polufinalne utakmice Hrvatskog nogometnog kupa, a ovaj će put one biti dostupne za sve u izravnom prijenosu na YouTubeu. Naime, MaxSport će na programu prenositi obje utakmice, ali napravit će to i na svom YT kanalu.

U prvoj polufinalnoj utakmici od 16 sati na Kranjčevićevoj na teren izlaze Lokomotiva i Rijeka, dok je od 19 sati na rasporedu najveći hrvatski derbi između Hajduka i Dinama, ponovno na Poljudu kao i prošlog vikenda kad su 'modri' slavili 1-0. 

Poljud će opet biti rasprodan, a nakon kraha u prvenstvu, nadaju se navijači splitske momčadi da će biti u prilici obraniti Kup. Finale se igra na dvije utakmice, 15. i 30. svibnja, a i te će utakmice biti dostupne besplatno na YouTubeu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • acivi.j 03.04.2024.

    Zbog čega je zalizani na svakoj objavljenoj fotografiji, a uopće neće igrati?

  • daj mi pištolj da se ubijem drugoga problema nemam 02.04.2024.

    Realno da je i Hajduk nekidan pobijedio nebi bilo nezasluženo.Čestitam Dinamu na pobjedi i želim mu da bude prvak,ali možda nas sutra malo i fortuna pomazi pa uđemo u finale kupa.

  • Milošević777 02.04.2024.

    Hajduk osvaja prvenstvo i kup,obećao juzba

Komentiraj...
Vidi sve komentare