To je to što me zanima!

Zbog Benzeme ni kriv ni dužan ispao žrtva ucjene, ali poručuje: Karim zaslužuje Zlatnu loptu

Nakon svih tih godina, okrenuo sam novu stranicu u životu. Bilo je teških trenutaka, ali uspio sam se oporaviti. Volio bih da mi je karijera završila drugačije, ali što je tu je, rekao je Valbuena
Vidi originalni članak

Francuski napadač Karim Benzema (34) nedavno je odustao od žalbe na jednogodišnju uvjetnu kaznu koju je prošle godine izrekao sud zbog ucjene bivšeg reprezentativnog kolege Mathieua Valbuene (37) u aferi 'sextape'. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Benzema se u lipnju prošle godine uoči Europskog prvenstva vratio u reprezentaciju dok je Valbuena posljednji put francuske boje branio prije sedam godina. Trenutačno igra za Olympiakos, a prethodno je bio u Fenerbahçeu, Lyonu i moskovskom Dinamu. 

Podsjetimo, Benzema je vršio pritisak na Valbuena da isplati ucjenjivače koji su prijetili da će objaviti video njegovog seksa. Valbuena nije htio platiti, već je otišao na policiju i prijavio Benzemu te ostale sudionike. 

Benzema oduvijek poricao optužbe govoreći da mu je samo htio pomoći kako bi se riješio kompromitirajućeg videa, Valbuena, ni kriv ni dužan, završio je kao žrtva prevaranata koji su na sve načine htjeli doći do novca. 

Propustio je Europsko prvenstvo 2016. godine što ga je jako pogodilo i razočaralo, ali danas priznaje da je to iza njega. 

- Nakon svih tih godina, okrenuo sam novu stranicu u životu. Bilo je teških trenutaka, ali uspio sam se oporaviti. Volio bih da mi je karijera završila drugačije, ali što je tu je - rekao je Valbuena za RMC Sport nakon čega je rekao da smatra da je Benzema najbolji na svijetu.

- Ne bih bio iskren kad bih rekao da Benzema ne zaslužuje Zlatnu loptu. Da, zaslužuje je. Kad govorimo o sportu, mogu biti objektivan i rado to priznati. Nemam problema s tim - rekao je Valbuena. 

Benzema je nedavno izabran za najboljeg igrača Lige prvaka 2021/22, a ove sezone u dresu Reala u 46 utakmica zabio 44 gola uz 16 asistencija. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare