To je to što me zanima!

Zbog budale mogao ostati bez oka: Krvavi Rio još se našalio

Uh, tko god je bacio kovanicu, kakav pogodak! Ali ne mogu vjerovati. Kovanica od dva penija? Mogao me barem pogoditi s kovanicom od jedne funte, rekao je Rio...
Vidi originalni članak

Manchester United slavio je u derbiju protiv Manchester Cityja. Robin Van Persie zabio je u sudačkoj nadoknadi za 3-2 pobjedu. No nemile scene zamijenile su slavlje "vragova" na Etihadu. 

Nakon Van Persijevog gola, na travnjak je doletjela baklja, a ubrzo se tamo našao i jedan navijač Cityja. On je krenuo u obračun s Riom Ferdinandom, ali je golman Cityja Joe Hart spriječio navijača.

Upravo je Ferdinand najgore prošao. Netko ga je pogodio s kovanicom iznad lijevog oka. Potekla je i krv, a Rio se nakon utakmice našalio.

- Uh, tko god je bacio kovanicu, kakav pogodak! Ali ne mogu vjerovati. To je bila kovanica od dva penija. Mogao me baš pogoditi i s onom od jedne funte - napisao je Rio Ferdinand na Twitteru.

Manchester City uputio je službenu ispriku Manchester Unitedu zbog nemilih scena na kraju utakmice. Policija preko video snimki traži navijača koji je bacio kovanicu i pogodio Ferdinanda.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • cantona7 10.12.2012.

    ferdinand je slavio pred svojim navijacima imate sve o incidentu u ovom videu: http://www.youtube.com/watch?v=iJoe9-CK92c&feature=player_embedded

  • WOMANIZER 10.12.2012.

    SRAMOTNO!- to je dovoljno!

  • Legenda17 10.12.2012.

    Ma ovo je mulac od 18 godina. Zapravo je Hart spasio njega, jer bi ga Rio satra sa zemljom da mu je doša bliže koji metar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare