To je to što me zanima!

Zbog crvenog kartona Tucak propušta utakmicu za broncu

Tucak je za vrijeme utakmice protestirao protiv sudačkih odluka, dobio je žuti karton, a naposlijetku je i isključen. Hrvatska je od Srbije izgubila 9-7. Nakon utakmice bio je još oštriji...
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak suspendiran je nakon polufinalne utakmice sa Srbijom na Europskom prvenstvu u Barceloni. 

Tucak je za vrijeme utakmice protestirao protiv sudačkih odluka, dobio je žuti karton, a naposlijetku je i isključen. Hrvatska je od Srbije izgubila 9-7.

- Nismo još dobili službenu potvrdu, ali crveni karton za izbornika automatski znači dan neće voditi sljedeću utakmicu - kaže Perica Bukić.

- Srbija je zasluženo pobijedila, ali sudački kriterij bio je nenormalan i na snimci se jasno vidi da Ivica nije protestirao u trenutku kad ga je sudac odlučio isključiti. To se jasno vidi, ali tu nema pomoći. Bez izbornika ćemo morati protiv Italije.

Bukić smatra kako je sudački kriterij u najmanju ruku bio čudan:

- Pa utakmica je počela s 10 isključenja. To je jako čudno. Na kraju su se srbi u svemu tome bolje snašli - rekao je naš proslavljeni vaterpolist.

U drugom je polufinalu Španjolska pobijedila 8-7, a taj je susret obilježila velika sudačka pogreška. Naime, Talijanima nekoliko sekundi prije kraja nije priznat čisti gol za izjednačenje:

- Na snimci se jasno vidi da je lopta prešla zamišljenu liniju. Talijani su jako ostečenim, ostali su bez finala. Vrijeme se ne može vratiti, jedino će vjerojatno suci biti kaznjeni - završila je vaterpolska legenda.

NAKON PORAZA OD SRBA Tucak lud na suce: Što pričati o sportu kad su tu poluidioti?!

Tucak je nakon utakmice bio jako oštar prema sucima:

- Što pričati o sportu kad imate takve poluidiote, ljude koji su tu zbog svojih osobnih interesa? Nijednu jedinu riječ nisam rekao. Užasno sam razočaran samim tijekom utakmice i svime što su dopuštali. Nismo se snašli, promašivali smo izgledne situacije. To nema veze s onim što oni propagiraju kao vaterpolo - grmio je izbornik svjetskih prvaka.

U borbi za broncu u subotu od 20:30 hrvatske vaterpoliste vodit će njegov pomoćnik Mile Smodlaka.

VIDI OVO! Ove stvari o Domagoju Vidi sigurno niste znali!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • NOVI SNAŽNI SDP 27.07.2018.

    ajde tucak ne se.i.nitko nam nije kriv osim nas samih.pa.moja baba bi bolje spremila igrače.današnji vaterpolo,posebno kod jakih timova,svodi se na to tko se bolje brani kad ima igrača manje,odnosno tko je efikasniji s igračem više. srbi su namjerno igrali agresivno jer su vrhunski igrali obranu s igračem manje.kod 2:2 imali smo čak 2 igrača više i nismo zabili.zato prestani kmečati.srbi godinam imaju isti taktiku s jakim sidrašima,i vrhunskom obranom s igračem manje.nema tajne.što si ti radio na pripremama?

  • pomorac11 27.07.2018.

    Polufinale igraju dvije vaterpolo velesile,a sude suci koji u čijim je zemljama vaterpolo marginalni sport.Ne omalovažavam nikoga,ali Rus i Poljak???Pa gdje bi osjetili i naučili suditi na visokom nivou?!

  • Viktoriya 27.07.2018.

    Dobro jer se vi namjerno pravite glupi kao uvijek "nevinašca" u svemu ili što?! Stavite dugi video gdje se vidi zašto je Fatović reagirao kako je reagirao. Neka mi netko objasni zašto je "nevini" Filipović vidno PRVI potopio našeg sa brojem 10 koji nije niti imao loptu u tom trenutku. Fatović je u vidnom polju i to vidi ali oprašta...naša 10-etka isto ne reagira na podli način vaše srpske igre...sudac isto ne reagira..ali ok. Idemo dalje. PONOVNO vaš srbin doslovno "ustao" iz vode i jaše te potaplja u potpunosti našu 10-tku, toliko ga je potopio da ovaj tek izlazi sa glavom iz vode u pune 3 sekunde kasnije jer ga je vaš "nevini" srbin gurnuo do dna. Toliko o tome da je naš Fatović "odjednom pukao sam od sebe". Uvijek ste podli u svemu i uvijek prvi izazvate sranja a poslije ste "nevinašca" Ovo je normalna reakcija čovjeka, a ne sportaša, na nepravdu koja prolazi nekažnjeno za naše susjede kao i uvijek u svemu. Cijelu tekmu su nas potapljali i suci nisu reagirali...pa nije ovo vodeni ragbi...trebalo je bit već 4 crvena za njihove do te situacije koliko su onemogućavali naše da uopće igraju sport...kao da u nogometu neprijatelj stalno lomi koljena našim i nikome ništa..ajte molim vas

Komentiraj...
Vidi sve komentare