Obavijesti

Sport

Komentari 19

Zbog crvenog kartona Tucak propušta utakmicu za broncu

Zbog crvenog kartona Tucak propušta utakmicu za broncu
1

Tucak je za vrijeme utakmice protestirao protiv sudačkih odluka, dobio je žuti karton, a naposlijetku je i isključen. Hrvatska je od Srbije izgubila 9-7. Nakon utakmice bio je još oštriji...

VIDEO

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak suspendiran je nakon polufinalne utakmice sa Srbijom na Europskom prvenstvu u Barceloni. 

Tucak je za vrijeme utakmice protestirao protiv sudačkih odluka, dobio je žuti karton, a naposlijetku je i isključen. Hrvatska je od Srbije izgubila 9-7.

- Nismo još dobili službenu potvrdu, ali crveni karton za izbornika automatski znači dan neće voditi sljedeću utakmicu - kaže Perica Bukić.

- Srbija je zasluženo pobijedila, ali sudački kriterij bio je nenormalan i na snimci se jasno vidi da Ivica nije protestirao u trenutku kad ga je sudac odlučio isključiti. To se jasno vidi, ali tu nema pomoći. Bez izbornika ćemo morati protiv Italije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bukić smatra kako je sudački kriterij u najmanju ruku bio čudan:

- Pa utakmica je počela s 10 isključenja. To je jako čudno. Na kraju su se srbi u svemu tome bolje snašli - rekao je naš proslavljeni vaterpolist.

U drugom je polufinalu Španjolska pobijedila 8-7, a taj je susret obilježila velika sudačka pogreška. Naime, Talijanima nekoliko sekundi prije kraja nije priznat čisti gol za izjednačenje:

- Na snimci se jasno vidi da je lopta prešla zamišljenu liniju. Talijani su jako ostečenim, ostali su bez finala. Vrijeme se ne može vratiti, jedino će vjerojatno suci biti kaznjeni - završila je vaterpolska legenda.

Tucak lud na suce: Što pričati o sportu kad su tu poluidioti?!
Tucak lud na suce: Što pričati o sportu kad  su tu poluidioti?!

Tucak je nakon utakmice bio jako oštar prema sucima:

- Što pričati o sportu kad imate takve poluidiote, ljude koji su tu zbog svojih osobnih interesa? Nijednu jedinu riječ nisam rekao. Užasno sam razočaran samim tijekom utakmice i svime što su dopuštali. Nismo se snašli, promašivali smo izgledne situacije. To nema veze s onim što oni propagiraju kao vaterpolo - grmio je izbornik svjetskih prvaka.

U borbi za broncu u subotu od 20:30 hrvatske vaterpoliste vodit će njegov pomoćnik Mile Smodlaka.

VIDI OVO! Ove stvari o Domagoju Vidi sigurno niste znali!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...