To je to što me zanima!

Zbog divljačkog napada: Ruski nogometaši osuđeni na zatvor

STIGLA IH JE KAZNA Aleksandar Kokorin i Pavel Mamaev su u listopadu prošle godine u alkoholiziranom stanju u kafiću u Moskvi pretukli političara, a na parkiralištu su napali vozača
Vidi originalni članak

Ruski nogometaši Aleksandar Kokorin i Pavel Mamaev osuđeni su na godinu i pol zatvora zbog huliganskog napada i premlaćivanja ruskog političara Denisa Paka u jednom moskovskom kafiću u listopadu prošle godine, te napada na jednog vozača.

U incident su bili uključeni i Kokorinov brat Kiril i još jedan mladić, a obojica su dobila istovjetne kazne kao i nogometaši.

Napadač Zenita Kokorin i veznjak Krasnodara Mamaev su u listopadu prošle godine u alkoholiziranom stanju u jednom kafiću u Moskvi pretukli Paka, te njegovog prijatelja Sergeja Gaisina, šefa Državnog znanstvenog centra.

Na parkiralištu cipelarili vozača, stolicom napali političara

Pak, koji je dužnosnik u ruskom ministarstvu industrije i trgovine, zamolio je nogometaše da se malo stišaju, nakon čega su ga fizički napali. Kokorin ga je čak udario stolicom u glavu zbog čega je Pak dobio potres mozga.

Nekoliko sati ranije istog dana ruski nogometaši i njihovi prijatelji su napali jednog vozača na parkiralištu i pretukli ga. Napadnuti čovjek uspio im se istrgnuti i pobjeći, ali nogometaši su ga zatim sustigli i brutalno iscipelarili.

POGLEDAJTE VIDEO Skandal! Ruski reprezentativci pretukli su političara u kafiću

Ruski ministar sporta Pavel Kolobkov poručio je kako Kokorin i Mamajev više nikada neće igrati za reprezentaciju posebice što im ovo nije prvi takav incident. Nakon ispadanja ruske reprezentacije s Europskog prvenstva u Francuskoj 2016. godine izazvali su incident u jednom noćnom klubu u Monte Carlu zbog čega su izbačeni iz nacionalne vrste. Kokorin se kasnije ispričao i vraćen je u nacionalnu vrstu.

Kokorin je u dresu 'zbornaje' sakupio 48 nastupa postigavši 12 golova, dok je Mamajev upisao 15 nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Toro300 09.05.2019.

    To su pravi nogometaši gdje se potuku u javnoj kući, a ne ovi nogometaši liga petica....

  • Yugonostalgicar 08.05.2019.

    Vjerojatno su ga pretukli sto se preziva Pak

  • 08.05.2019.

    ...političar i nogometaš su se sreli u kafiću...od kad je ‘puf’, ‘kupleraj’, ‘elitna javna kuća’ kafić???...evo scenarija: Pak zahtjeva točno tu ‘damu’ kojoj ova dvojica žele zabiti iz kornera ili slobodnjaka...krene ona poznata: “znaš ti tko sam ja???”...ova dvojica pojma nemaju, padne par pljuski, ubaci se šofer koji pojma nema šta se dešava, na kraju oba popiju batine od duplo mlađih majmuna...i eto ti sranja...dobro da niste napisali ‘u elitnom restoranu’, hehehe...kafić...strava...

Komentiraj...
Vidi sve komentare