To je to što me zanima!

Zbog Hitlerovog pozdrava više nikad ne smije doći na stadion

SKANDAL U LIGI PRVAKA Čim ga identificiraju, što ne bi trebalo biti preteško, obzirom da je snimljen u krupnom kadru, Lyon će huliganu koji je isticao nacistički pozdrav zabraniti doživotno na utakmice
Vidi originalni članak

Lyon je napravio veliko iznenađenje u prvom kolu Lige prvaka.

Francuzi su pobijedili jednog od favorita ovog natjecanja, moćni Pepov Manchester City i to u Manchesteru 2-1. Postavio je Manchester City i neslavni engleski rekord kao prva momčad koja je četiri puta zaredom izgubila u Ligi prvaka.

Slavlje Lyona pokvario je zasad neimenovani kršni mladić koji je mislio da će biti zabavno ako u Manchesteru pozdravi kameru nacističkim pozdravom. Lyon je objavio kako će, čim identificiraju huligana, što ne bi trebalo biti preteško, obzirom da je snimljen u krupnom planu, doživotno mu zabraniti pristup svim utakmicama.

POGLEDAJTE VIDEO

U istragu se uključila i engleska policija.

- Ovakvo ponašanje apsolutno je neprihvatljivo. Za ovakve stvari nema mjesta u našoj zajednici i sportu općenito. Žestoko ćemo raditi kako bismo iskorijenili rasizam na nogometnim utakmicama i surađivat ćemo s francuskom policijom kako bismo identificirali počinitelja - rekao je šef mančesterske policije Gareth Parkin.

 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • slucajni_prolaznick 21.09.2018.

    Za kaznu i pokajanje dodji u duginim bojama i dobit ces uvjetno 2 godine.

  • Slavonije_sin 21.09.2018.

    Sad bi pupi rekao kako se ustašoizacija proširila do engleske, a to ni jedan ugroženi manjinaš ne želi gledati.

  • 21.09.2018.

    Ovo je bolesno.Kako netko može uopće tvrditi da je ovaj htio pozdraviti?To je kao da izvadiš neku izjavu iz konteksta.Trebalo bi držati ruke u džepovima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare