To je to što me zanima!

Zbog Igora Štimca podnose ostavke: Fali mu još malo?!

U dosadašnjim razgovorima vidio sam da je ljudima moj plan i program boljitka za hrvatski nogomet bio upaljač. Ma mislim da sam blizu kraja, rekao je Štimac
Vidi originalni članak

Ma prezadovoljan sam svime što sam dosad učinio, sve ide baš onako kako sam očekivao, izjavio je Igor Štimac.

Prvi put predsjednik HNS-a ima protukandidata na izborima. Vlatko Marković dosad se nije imao protiv koga boriti, a Štimac se ozbiljno primio posla.

Da bi bio legitiman, kandidat mora skupiti najmanje sedam glasova od 22 konstitutivna tijela Skupštine HNS-a. Ako netko skupi 16 glasova, automatski će biti izabran za predsjednika nacionalnog saveza.

Iako je većina županijskih saveza imala skupštinu, samo je pet javno poduprlo svog kandidata. “Rezultat” je 3-2 za Markovića.

- U dosadašnjim razgovorima vidio sam da je ljudima moj plan i program boljitka za hrvatski nogomet bio upaljač. Ma mislim da sam blizu kraja - samouvjereno je rekao Štimac.

A njegov je plan “očistiti” domaći nogomet, uvesti red u Prvu HNL te sagraditi kampove.

- Dvije su faze. U prvoj pronaći lokaciju za pet kampova u regijama, a onda ih sagraditi još, uključujući reprezentativni. Sve ovisi i o ulasku Hrvatske u Europsku uniju te o fondovima.

Vlatko Marković već godinama za sljedeći ponedjeljak najavljuje “prvu lopatu”.

- Očito za to nisu imali dovoljno želje i znanja. Pokazat ću im koliko puno možeš učiniti u vrlo kratkom roku ako imaš ideju. Evo, već imamo lokaciju za jedan kamp, ali još je ne smijem otkriti - kaže Štimac.

Marković bi mogao imati više problema nego što misli. Štimac ima sve veću potporu. Tako Ivan Herak, član Istarskog županijskog nogometnog saveza, odlazi iz nogometa jer iz moralnih razloga ne želi glasovati protiv Markovića. Navodno mu je obećano mjesto dopredsjednika HNS-a.

- Neću se u to petljati. To je njegov (Markovićev, nap. a.) način rada - rekao je Štimac.

A Vlatko se ponaša kao da se to sve njega ne tiče. Ovaj put imao je izgovor “broj tri”.

- U Bratislavi sam, ne mogu razgovarati...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Zizko 01.11.2010.

    Za ppetpet.Ne uskacem ja sebi u usta jer znam da ima jako dobrih i postenih ljadi ,nije Markovic bio jos nijednom na stranicama krimi kronike nego bas Stimac kji je uzrok ovakvog stanja skupa sa svojim nasilnicima po splitu i ostalim Mamicima i kojekakvim slicnim tipovima .Neka Markovic ode ali zar nevidite da se sve vrti oko tipova sumljive proslosti. Srna prodan porez nije placen lazni iznos itd.Gdje Vam je pamet takve ponovo braniti stavljati na funkcije.Ljude cista obraza i ciste proslosti.

  • glasna_1 01.11.2010.

    zizko,kao što sam već napisala...ima muda,troši svoje novce,provokatore tolerira koliko može,kad dospije u crnu kroniku to je zato sto neki jadnik želi biti važan pa ne odustaje dok igor ne pukne...dao bog da je marković neku budalu puka po njušci pa sa novcem hns-a napravio nešto pametno,možda bi mladost višak testesterona trošila na nekom travnjaku a ne na tribinama ili bodući se u nekom mraku.....

  • Z.a.c 01.11.2010.

    uvijek sam mislio da bu zvone boban predsjednik hns-a. ali očito ili nije dovoljno ambiciozan,kaj sumnjam ili nema on tu moć boriti se sa tim mafijozama. štimac je u tom rangu kao i marković pa ga možda i smijeni,ali to većini ljudi u hrvatskoj ne bu neka sreća. pa i njegovi u splitu ga ne vole. kak god prođu ovi izbori isto govno smo dobili ;) veliš da ćeš sredit 1hnl. to si već sredio uvođenjem lige 16! igore,super si komentator i drži se toga molim te!!! kaj se sadašnje ekipe na čelu tiče - vama je vrijeme za odlazak još došao 1990.

Komentiraj...
Vidi sve komentare