To je to što me zanima!

Zbog izjave da su kao psi, Fergusona napali bivši suci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivši suci u Premier ligi smatraju da bi menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson trebao biti oštro kažnjen zbog nedavnih izjava o sucima...
Vidi originalni članak

Nisam siguran da Wiley može pratiti ritam utakmice. Čini mi se da nije u formi. Pa 30 sekundi mu treba da igraču pokaže žuti karton, a linijski suci su spori kao puževi i izgledaju spremno kao mesarovi psi. Pogledajte suca, vadi karton pola minute jer mu treba odmor. Užas, rigao je vatru Alex Ferguson nakon utakmice Uniteda i Sunderlanda koja je završila 2-2, a Manchester se spasio poraza tek u sudačkoj nadoknadi.
Fergusonu, čini se, ništa nije odgovaralo pa tako ni dodano vrijeme koje je pokazao četvrti sudac. Bivši premierligaški suci ogorčeni su na Škota te zahtijevaju kaznu.
- Alan Wiley, na kojeg se Ferguson žalio, je jedan od najspremnijih sudaca u Engleskoj. Nevjerojatno da je baš njega krenuo kritizirati. Mislim da nema nikakvo uporište u tomu - rekao je bivši sudac Dermont Gallagher.
- Mislim da Ferguson nije smio ono reći. Wiley možda ne izgleda snažno kao drvosječa, ali ima snage i dobro sudi - složio se s prethodnikom još jedan bivši sudac Keith Cooper.
Engleski nogometni savez pokrenuo je istražni postupak protiv Fergusona, a hoće li biti kažnjen, znat će se nakon završetka postupka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sila nebeska 06.10.2009.

    fergunson mrzio sam te sad te mrzim jos vise - 2. je najveca greska u tvojem zivotu je ovaj incident , a 1. greska u tvom zivotu je ta sto si prezivio 1 godinu svg rodenja

  • ABJ 06.10.2009.

    ni pas ne grize ruku koja ga hrani, ovaj ocito to nije u stanju shvatiti

  • TWade 06.10.2009.

    bio ferguson pijan,pa mu se sve cinilo sporo...konj jedan..nije mu dost bilo kad su sudci nadoknadili 7 minuta,nego ga sad pati sto su se jedva protiv sunderlanda izvukli,pa jos sere...ma sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare