To je to što me zanima!

Zbog kila nisu doveli De Ligta: Nemojte njega, tata mu je buco

Unitedov skaut zadužen za nizozemsko područje, Marcel Bout, pratio je intenzivno kapetana Ajaxa Matthijsa De Ligta prije velikog uspjeha u Europi, ali je upozorio klub - dobro razmislite, tata mu nema dobre gene!
Vidi originalni članak

Kao kapetan je s 19 godina vodio Ajax do polufinala Lige prvaka, zabio u Amsterdamu prvi gol u utakmici koja je trebala potvrditi Nizozemcima mjesto u finalu, rušio je sa suigračima Real Madrid i Juventus, a Manchester United je propustio priliku da ga dovede jer se bojao da bi mogao postati - predebeo.

Da, upravo to je bio razlog zbog kojeg su Crveni vragovi odustali od dovođenja Matthijsa De Ligta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

De Ligta danas Transfermarkt procjenjuje na 70 milijuna eura, a da nije bilo skauta Marcela Bouta, United je ovog mladog talenta i jednog od najboljih i najperspektivnijih braniča Europe mogao dobiti ljetos za puno manju cijenu.

Nema dobre gene, izgubit će snagu i ritam

Bouta je u klub doveo Louis van Gaal još za vrijeme svog mandata, ostao je raditi za klub i nakon odlaska svog sunarodnjaka s klupe, a prema informacijama Mirrora, posljednjih godina je intenzivno skautirao Ajaxovog kapetana. Istaknuo ga je Unitedu kao velikog talenta, ali i upozorio - De Ligtov otac Frank je deblji čovjek i Matthijs bi s godinama mogao postajati gojazniji, što bi utjecalo na njegov ritam igre i snagu.

Zbog toga je Jose Mourinho odustao od transfera, a United još uvijek nije dobio kvalitetnog stopera.

De Ligta nakon uspjeha s Ajaxom žele najveći europski klubovi, a on je najbliže odlasku u Barcelonu gdje će na kraju sezone preseliti i njegov suigrač Frenkie De Jong.
 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 11.05.2019.

    Koji idioti.

  • It's kišing 11.05.2019.

    Hahaha...bitno da Luke Shaw i Lukaku nisu bucmasti...pa oba su se gegali ovu sezonu... Pa bolje izgleda Figo (gledao ga neki dan na humanitarnoj tekmi) koji već više od 5 godina ne igra profesionalno nego njih dvojica

  • cro_22 11.05.2019.

    Krivac za 3. gol

Komentiraj...
Vidi sve komentare