To je to što me zanima!

Zbog Mamićeva žarača i viceva 'bijeli' odbili ručak s Dinamom

Od druženja i velikog pomirenja čelnika Dinama i Hajduka prije derbija ipak neće biti ništa. Zajednički ručak otkazan je nakon što se u splitskom klubu odbili druženje
Vidi originalni članak

Velikog ručka pomirenja čelnika Dinama i Hajduka, koji verbalno ratuju već mjesecima, neće biti! Na poziv HNS-a, Dinamo je na to pristao, a Hajduk je otezao s odgovorom, tek dvadesetak sati prije utakmice zahvalio se domaćinu na pozivu!

Hajduk službeno nije dao objašnjenje, ali Mamićev “žarač u guzi” i vicevi koje je na račun kluba i Hrvoja Maleša pričao Mirko Barišić davno su prelili čašu, piše Večernji list. Hajduk, smatraju u Poljudu, s takvim tipovima ne želi imati ništa, ručak je ostavljen za neku drugu prigodu. 

Usto, Dinamo nije ni pozvao Hajduk na ručak, a organizator je utakmice i odgovornima u Poljudu nije jasno zbog čega se sada HNS uopće miješa i želi biti domaćin. Uz to, Maleš se bori s temperaturom i upitno je hoće li uopće doći u Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mare1975 18.03.2012.

    Ma dajte, ko pametan ce s Mamicem na rucak...

  • odalv 17.03.2012.

    Što je pametan ovaj novinar VLM, da zna zašto neće biti ručka između Dinama i Hajduka, zamislite zbog *žarača" što ga je dobijo Maleš u ritku.Bolje bi bilo da ga je gore navedeni novinar dobijo u svoju "ritku" pa bi znao nešto bolje pisati.

  • Ivo Lola Ribar 17.03.2012.

    mene zapravo uopce vise ne zanimaju ta dva kluba kao niti njihove medjusobne utakmice ili hnl opcenito! iako, od rodjenja sam odgajan kao navijac jednog od njih. postalo je besmisleno tratiti vrijeme pred televizorom a kamoli dici dupe i otici na maksimir ili poljud. jednostavno, tu se nema sto gledati. vec neko vrijeme kada me netko pita, navijam za bayern!

Komentiraj...
Vidi sve komentare