To je to što me zanima!

Zbog Nasrijevih predstavnika 'propao' transfer igrača u City

Samir Nasri nije prešao u City, a Arsenal nije dobio odštetu od 28 milijuna eura jer su predstavnici igrača tražili previsoku naknadu za sebe i dogovor klubova je propao
Vidi originalni članak

U nedjelju su otočki mediji izvijestili kako je dugo očekivan transfer francuskog nogometaša Samira Nasrija iz Arsenala u Manchester City propao.

Sunday Mirror donosi objašnjenje takvog raspleta i navodi da su krivci za propast transfera koji je trebao već biti zgotovljen Nasrijevi predstavnici koji su zahtijevali naknadu u visini od tri milijuna funti, na što klub s Eastlandsa nije pristao.

'Topnici' su već bili prihvatili 28 milijuna odštete za francuskog veznjaka, a Nasri je pristao na 205.000 eura tjednih primanja u Cityju kada su se poslu ispriječili agenti.

Ipak, transfer bi se na kraju još mogao dogoditi smanje li Nasrijevi predstavnici svoja potraživanja.

Nasrija ugovor s Arsenalom veže još samo godinu dana, nakon toga će biti 'slobodan' igrač, a Arsenal će, ako nkon toga ne produže s njim ostatii bez igrača i beu odštete.


Idi na 24sata

Komentari 10

  • JunFan 21.08.2011.

    Hebo vas City...

  • stef_mrcina 21.08.2011.

    Kakav bi to posao bio: Sir Alex aktiviraj se, Nasri je igrač koji ti treba!

  • Lagrange 21.08.2011.

    sad bi mu trebali dati na izbor ili da potpise novi ugovor ili igra cijelu sezonu za rezerve. 28 milijuna je puno za jednu sezonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare