To je to što me zanima!

Zbog nje navijači u Budimpešti nisu pratili finale Europske lige: 'Ljepša si od ove prelijepe igre'

Slovačka manekenka s adresom u meksičkom Cancunu vratila se u Europu nakon američke turneje i prisustvovala finalu Europske lige između Seville i Rome
Vidi originalni članak

Dok je Ivan Rakitić gađao stative na Puškaš Areni, a Jose Mourinho doživljavao živčane slomove zbog odluka suca Taylora, navijačima je pozornost krala Veronika Rajek (27).

Slovačka manekenka s adresom u meksičkom Cancunu vratila se u Europu nakon američke turneje i prisustvovala finalu Europske lige između Seville i Rome, bez skrivanja koju od te dvije momčadi idolizira...

Veronika se odjenula u boje talijanske zastave iskombiniravši crvene čizme na petu do koljena, bijelu minicu i zeleni dekoltirani top.

"Nitko s tribina ne gleda utakmicu", "Moram reći, ljepša si od ove prelijepe igre", "Nemoj ići na teren, igrači neće vidjeti loptu", samo su neki od komentara.

Slovakinja je, inače, došla u fokus sportske javnosti kao velika obožavateljica umirovljene NFL zvijezde Toma Bradyja, a otkrila je i zbog koga se zaljubila u nogomet.

- Moja ljubav iz djetinjstva bio je David Beckham i mislim da je on najbolji nogometaš u povijesti. Odrasla sam u njegovoj eri i divim mu se - ustvrdila je Veronika.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • joža doktor 02.06.2023.

    Čak mi je bolji Rakitić!

  • Puno volim Hrvatsku 02.06.2023.

    Ja više volim punije tipa Nives i Lucija Lugomer.

  • Springflowers 02.06.2023.

    Kako izgleda "rastegnuto"!! 😆😆 Neprirodno

Komentiraj...
Vidi sve komentare