To je to što me zanima!

Zbog piercinga na genitalijama igrač zaslužio crveni karton

Aaron Eccleston, nogometaš australskog niželigaša Old Hill Wanderersa zaslužio je crveni karton i to zbog najglupljeg razloga u povijesti, piercinga na genitalijama
Vidi originalni članak

Na popisu najčudniji nogometnih anegdota, ali i najgluplje zarađenih crvenih kartona bez sumnje će visoko mjesto zauzeti isključenje Aarona Ecclestona.

Osim zvučnog prezimena igrača australskog niželigaša proslavio je i piercing i to na strateškom mjestu.

Naime, za vrijeme susreta njegove momčadi, Old Hill Wanderersa, i Swinburnea Ecclestona je lopta koju je uputio protivnički igrač pogodila upravo u strateško mjesto.  Neugodna bol bez sumnje, no kada mu je igrač protivničke momčadi prišao kako bi se ispričao zbog 'prekršaja' primijetio je da s Ecclestonom nešto nije u redu. Pozvao je suca koji je stradalog igrača ispratio u svlačionicu kako bi se osobno uvjerio u pravi razlog tolikih razmjera nezgode. 

Ecclestona je poprilično nezgodan udarac zabolio mnogo više  i to zbog piercinga koji se našao na putanji lopte.

Prema pravilima igračima je zabranjeno imati piercing i Ecclestona je, osim poprilične boli, mali ukras stajao i crvenog kartona.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Dosada_1 18.12.2011.

    Neznam zašto je to NAJGLUPLJI RAZLOG ak u pravilniku piše da nesmije imati nakit bilo kakav treba ga isključit i sankcionirat.

  • Boy X 18.12.2011.

    Ponekad i bezvezni modni trend košta posljedica koje ničemu korisnom ne služe.

  • baranjac156 18.12.2011.

    dobro je to

Komentiraj...
Vidi sve komentare