To je to što me zanima!

Prerezao si žile: Sudac koji je sudio Dinamu pokušao se ubiti

Susreta 13. kola njemačke Bundeslige između Kölna i Mainza odgođen je. Sudac koji je trebao voditi utakmicu pokušao je počiniti samoubojstvo nekoliko sati ranije
Vidi originalni članak

Babak Rafati, 41-godišnji glavni sudac sa šestogodišnjim iskustvom suđenja u Bundesligi, prema medijskim si je navodima pokušao oduzeti život, što je, tvrde isti, stvarni razlog njegova nedolaska na kelnski dvoboj, predviđen za danas (subota) u 15.30 sati.

Bild piše da je u svome kelnskom hotelu u subotu ujutro pronađen s prerezanim žilama na zapešćima. Cijela je Bundesliga u šoku, a Kölnov direktor Klaus Horstmann izvijestio je novinare kako ima informaciju da je Rafati živ.

- Sudac nije došao na utakmicu, a mi kao organizatori u tako kratkom roku nismo uspjeli pronaći zamjenu – izjavio je u službenoj izjavi glasnogovornik FC Kölna Tobias Schmidt.

Sudac iranskog podrijetla u Njemačkoj ima reputaciju jednoga od najlošijih djelitelja pravde. Čak u tri su ga navrata nogometaši 1. i 2. Bundeslige na kraju sezone proglašavali najgorim sucem u tradicionalnim anketama sportskog magazina Kickera. U još jednoj takvoj zauzeo je drugo mjesto na ljestvici.

Sudio i Dinamu

Prije nešto više od mjesec dana Rafati je bio dio sudačke postave koja je u Zagrebu sudila ogled Dinama s Ajaxom.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • lebron2g 20.11.2011.

    I ovdje se nadje seljacina kojoj smeta sto pise da je sudio dinamou. De isuse zakopaj se. Il bar budi sretan sto je lokomotiva utrpala samo jedan gol sinoc :)

  • DemyKnezevic 20.11.2011.

    neznas reci da je sudio stoke-hajduk ,vec samo dinamo....SRAMOTA ste

  • glory_glory_manutd 20.11.2011.

    e pa ja uopće ne mislim da je pokušaj ubojstva kukavički čin... baš naprotiv, za mene je to najhrabriji čin jer jako je lako podići ruku na nekog drugog, a na samog sebe je to ipak teško... ne opravdavam pokušaj samoubojstva, naprotiv, vjerujem da uvijek ima kakvog takvog izlaza, ali hoću reći da je samoubojstve sve samo ne kukavičluk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare