To je to što me zanima!

Zbog problema s čašicom Pep Guardiola ostao bez stopera...

Dinamov protivnik u Ligi prvaka, Manchester City, u novim je problemima. Naime, engleskom prvaku se ozlijedio stoper vrijedan 65 milijuna eura što Pepa dovodi u velike probleme pred nastavak Premiershipa, ali i LP-a...
Vidi originalni članak

Branič Manchester Cityja Aymeric Laporte operiran je u utorak navečer u Barceloni nakon što je ozlijedio desno koljeno utakmici s Brightonom u Premier ligi koju su "građani" dobili rezultatom 4-0. Tako Pep Guardiola neće moći računati u narednom periodu.

Zbog problema s  čašicom i vanjskim meniskusom. Nije poznato kada bi se Laporte mogao vratiti na teren. Ovakav oporavak može trajati tjednima, ali i mjesecima. Laporte je nakon odlaska Vincenta Kompanyja bio prvi Guardiolin izbor na mjestu središnjeg braniča te sada treba vidjeti koga će Katalonac postaviti na tu krucijalnu poziciju.

OLMO I MORO NA B LISTI Bjelica Uefi prijavio 33 igrača za Ligu prvaka, upao i Mišković

NAKON NEUSPJELOG TRANSFERA Olmo: Dinamo traži 40 milijuna eura za mene? Ma to je previše

Cityju na mjestu stopera preostaju samo John Stones i Nicolas Otamendi, što je novi problem za Pepa. Od braniča su ovo ljeto stigli Cancelo i Angelino, obojica bekovi, a otišao je Eliaquim Mangala, koji nije imao gotovo nikakvu ulogu u Popovoj momčadi. Moguće je da ga zamijeni  i Fernandinho, koji se sve češće igra na mjestu stopera.

Dodajmo, Laporte je prošlog tjedna  pozvan u reprezentaciju Francuske za utakmice s Andorom i Albanijom u kvalifikacijama za Euro 2020., nakon što je prethodnih godina bio neodlučan jer ima i španjolsko državljanstvo.

Podsjetimo, Dinamo i City prvu će utakmicu odigrati u Etihadu 1. listopada, a još se ne zna hoće li Laporte i tada još biti u procesu oporavka ili će već zaigrati.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 05.09.2019.

    Ja sam zbog čašice isto bez svačeg ostao 😂😂😂

  • BarneyStinsonNPH 05.09.2019.

    Dobra vijest za Dinamo ?? Jeste vi normalni.. covjek se ozljedio na par mjeseci a vi govorite dobra vijest . Pa Dinamu protiv Citya nebi pomoglo da se jos 10 igraca Citya ozljedi

  • Kranksvester 05.09.2019.

    Znači, vodeći portal u Hrv što se tiče naslova navlakuša.. stvarno vam nitko nije ravan po tom pitanju.. svaka čast.. ovaj put sam nasjeo, više neću

Komentiraj...
Vidi sve komentare