Sport

Komentari 29

Bjelica Uefi prijavio 33 igrača za Ligu prvaka, upao i Mišković

Bjelica Uefi prijavio 33 igrača za Ligu prvaka, upao i Mišković

Na A listi su 24 igrača, a na B listi devetorica igrača, mladi igrači poput Olma, More, Marina. Nije bilo prevelikih iznenađenja, jedino je ime Roberta Miškovića, koji je stigao na posudbu iz Osijeka

Sve glavne snage su na popisu Nenada Bjelice za nastup u skupini Lige prvaka. Na A listi su 24 igrača, a na B listi devet imena.

Na B listi su Dani Olmo, Moro, Marin i mlađi igrači jer svaki klub Uefi igrače mlađe od 21 godine (rođene 1. siječnja 1998. i kasnije) smije prijaviti na B listi. I za svaku utakmicu koristiti i te igrače ako ih prijavi do ponoći dan uoči utakmice.

Zato treneri mlade igrače, ma koliko oni bili važni za momčad, stavljaju na B listu, kako bi na A listi oslobodili mjesta za neke druge.

A na Bjeličinu popisu Uefi je i jedno iznenađujuće ime - Robert Mišković (19). Veznjak koji je došao na posudbu iz Osijeka u Dinamo II, rođen u Njemačkoj, koji je prošao školu Ingolstadta i bio i u Rudešu i Interu. On je došao na posudbu od godinu dana, a Dinamo će u lipnju iduće godine moći otkupiti njegov ugovor.

Dinamo u prvome kolu Lige prvaka dočekuje Atalantu 18. rujna. Na spisku igrača za Ligu prvaka je i posljednje pojačanje. Sandro Kulenović stigao je za dva milijuna eura iz Legije i pojačao je konkurenciju u napadu.

Dakle, sva imena koja ste u posljednjih godinu dana gledali u Dinamu su prijavljena za nastup u eliti. 

Najveće je pojačanje ostanak Danija Olma. On će još najmanje četiri mjeseca nositi "modri" dres. 

Dinamo u grupnoj fazi Ligi prvaka 2019/20.

(zvjezdica - B lista)

golmani:

braniči:

veznjaci:

napadači:

Najčitaniji članci