To je to što me zanima!

'Zbog Schumija prodajemo po jednu ulaznicu u minuti'

Povratak velikog šampiona u svijet Formule 1 već je donio prve naznake euforije. Na utrci u Belgiji karata neće biti dovoljno za sve zainteresirane
Vidi originalni članak

Najava povratka Michaela Schumachera (40) u svijet Formule 1 razveselila je mnoge zaljubljenike u taj sport, ali i organizatore utrka diljem svijeta. Tako ruke od zadovoljstva trljaju organizatori Velike nagrade Belgije, utrke zakazane za 30. kolovoza na Spa-Francorchampsu, gdje prodaja ulaznica ide bolje od očekivanoga. Prema pisanju Belge, belgijske novinske agencije, od srijede navečer do četvrtka ujutro prodano je oko 3000 ulaznica.
- Trenutačno prodajemo ulaznicu po minuti - kazao je glasnogovornik organizatora.
Za sada je prodano nekih 35000 ulaznica, a nadaju se u Belgiji, planut će svih 70000. Očekuje se velika navala Schumacherovih navijača iz susjedne Njemačke. Schumacher će premijeru u Ferrarijevom bolidu nakon trogodišnje pauze imati u Valenciji, na Velikoj nagradi Europe 23. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Roci 08.08.2009.

    Senna je Senna,najveci svih vremana.

  • user_38342 05.08.2009.

    Joj zamisli!!!U minuti prodaju ulaznice samo zbog njega!!!Ko da je Isus pa ga svi moraju vidjet!! Al unatoč svemu on je definitivno jedan od najboljih vozaca u F1 i nadam se da nas nece razocarat.

  • Zipper 04.08.2009.

    Schumachera, ili voliš, ili ne , nema osobe koja prati f1 a da je na njega flegma i da ga tip ne zanima. Navijam za njega od ohoho prije, i lik mi je zakon. Senna i ostali su svi veliki šampioni, ali svatko u svoje vrijeme, isto tako i Schumacher. P.S. Svi oni koji Schumacheru predbacuju neke stvari koje je radio na stazi, neka malo pogledaju i usporede s ostalim velikim vozačima, svi su oni bili bezkompromisni na stazi , jako žestoki, opaki, i ne previše tolerantni ( tu je i Senna ) prema ostalima - ali po rezultatima je Schumi - KRALJ- .

Komentiraj...
Vidi sve komentare