To je to što me zanima!

Zbog 'skoka s votkom’ Rus Ivan Uhov u problemima

Zbog pijanstva na atletskom mitingu u Lausannei čelnici IAAF-a zovu ruskog skakača u vis Ivana Uhova na razgovor o njegovom incidentu
Vidi originalni članak

Ivan Uhov do 2004. godine bacao je disk. Tada je promijenio disciplinu i počeo skakati u vis. Išlo mu je odlično, ušao je u rusku reprezentaciju, a sa 2,39 m u dvorani postavio je šesti rezultat svih vremena. No svjetska javnost bolje ga je upoznala na mitingu u Lausanni, gdje se pojavio mrtav pijan. Teturajući se pripremao za skok, onda krenuo i umjesto skoka pao na strunjaču, s koje se poslije jedva digao. Jedan od sudaca poslije je izjavio kako se šokirao kad je vidio “jednog skakača da uz Red Bull pije i votku”.
Uhovu sada prijeti izbacivanje iz ruske reprezentacije, što bi mu iz džepa “izbacilo” između 3000 do 6000 dolara, koliko iznosi njihova plaća. Na “informativni razgovor” Uhovu se najavila i svjetska atletska organizacija (IAAF).
- Od gospodina Uhova zatražit ćemo da nam objasni svoje ponašanje na natjecanju. Jasno je i da ćemo mi njemu objasniti da se tako nešto više ne smije ponoviti - rekao je glasnogovornik IAAF-a Nick Davies.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • giga_sb_bbb 07.09.2008.

    car

  • balun 06.09.2008.

    Dobro da se ostavio diska, jer bi baćuška mogao napraviti masakr u publici.

  • Mariposa 06.09.2008.

    russian vodka bi trebala potpisati sponzorski ugovor s njim, i mislim da bi čovjek više zarađivao s red bull vodkom u ruci nego u reprezentaciji. tip je legenda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare