To je to što me zanima!

Zbog Slavkovskog samo novčana kazna za Hajduk

Sve bi bilo u redu da Bili iznenada nisu odustali od potpisa ugovora koji je sam ponudio Goranu Slavkovskom, rekao je igračev menadžer Palac
Vidi originalni članak

Iako je glasnogovornik Davor Pavić prenio stav kluba prema kojem ne postoji “slučaj Slavkovski”, te kako nema nikakve osnove za tužbu igrača i Intera prema Hajduku, iz tabora Gorana Slavkovskog stižu drukčije najave.
- Hajduk je od Intera dobio dozvolu za liječnički pregled i pregovore sa Slavkovskim, no ne i za treninge, odigravanje probnih utakmica i predstavljanje na tiskovnim konferencijama. Sve bi bilo u redu da Hajduk iznenada, bez objašnjenja, nije odustao od potpisa ugovora, koji je sam ponudio Slavkovskome, tako da im sada zbog tužbi menadžerske agencije ISA i Intera prijete sankcije Uefe - pojasnio je vlasnik agencije Jozo Palac.
ISA će tužiti Hajduk za naknadu štete (puni iznos ponuđenoga ugovora kreće se od 2 do 2,5 milijuna eura), Inter će tužiti i Hajduk i igrača zbog nepoštivanja ugovora koji, iako nije potpisan od strane Hajduka, ima određenu težinu jer se iz ostale prepiske na relaciji Inter-ISA-Hajduk može zaključiti da je Hajduk ponudio Slavkovskome ugovor, koji je ovaj i potpisao. Sankcija će zasigurno biti, neće to  biti izbacivanje iz Kupa Uefa, nove vijesti su donekle umirujuće. Hajduk će se i ovog puta izvući samo s novčanim sankcijama...





'IBRIČIĆ OPRAVDAVA ULOŽENI NOVAC'
Senijad Ibričić u tri službene utakmice postigao je tri gola, čime je potvrdio kako je Hajduk pogodio kad ga je doveo.
- Ibričić je doveden da bude nositelj igre, on je naše dugoročno rješenje koje u potpunosti opravdava veliki novac koji smo uložili u njega - rekao je predsjednik Hajduka Mate Peroš, a Ibričić dodao da je zadovoljan i prilagodbom u Hajduku, igrom i rezultatima.

VUČEVIĆ: RESPEKTIRAM VARTEKS
Goran Vučević je na klupi Hajduka nanizao čak devet utakmica bez poraza (šest prijateljskih i tri službene) i ne želi prekinuti niz.
- Varteks respektiram kao i svakoga drugog protivnika, no Hajduk u ovom trenutku ima puno bolju atmosferu u momčadi i igrače koji su individualno puno bolji od Varteksovih - kaže Vučević, kojeg pomalo brinu ozljede jer nema Andrića, Skoke, Rosse i Jerteca.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare