To je to što me zanima!

Zbog straha od nereda grčki navijači ne smiju na Maksimir

Radi se o sigurnosnoj procjeni i odluci koju su klubovi donijeli nakon međusobnog sastanka te o istoj obavijestili Uefu. Dinamovi navijači, pak, neće smjeti na uzvrat
Vidi originalni članak

Dinamo i Olympiakos su se dogovorili kako na međusobnim susretima 3. i 4. kola Lige prvaka na Maksimiru odnosno Georgios Karaiskakis stadionu neće biti gostujućih navijača, objavio je Dinamo na svojim internetskim stranicama.

Radi se o sigurnosnoj procjeni i odluci koju su klubovi donijeli nakon međusobnog sastanka te o istoj obavijestili Uefu.

O ovom dogovoru pričalo se još prošli tjedan, a sada je i Dinamo to službeno potvrdio. Čelnike 'modrih' strah je navijačkih nereda s obzirom da su navijači Olympiakosa u jako dobrim odnosima s navijačima Crvene zvezde, Delijama, pa je postojala opasnost od dolaska većeg broja srpskih navijača koji su na društvenim mrežama čak i najavljivali dolazak u Zagreb.

Slično je bilo i kada je Dinamo u Zagrebu igrao protiv PAOK-a čiji navijači gaje prijateljske odnose s navijačima Partizana, Grobarima. Grčki klub tako će sutra ipak biti bez podrške svojih navijača, a isto će biti i s Dinamovim navijačima u Grčkoj.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • strmi007 19.10.2015.

    Dinamoooooooooooooooooooo

  • TROPS 19.10.2015.

    Dobra i nadasve mudra odlulka Dinamove uprave. Sigurno nebi Dinamu islo u prilog da se na Maksimiru sukobi onih 245 domacoh navijaca sa gostujucima... Pametnooooo!!!!!

  • Tomislav025 19.10.2015.

    mogli bi hajdukovce pustit na maksimir da bar jednom vide ligu prvaka izbliza

Komentiraj...
Vidi sve komentare