To je to što me zanima!

Zbog sumnje u korupciju uhitili Harryja Redknappa

Menadžer Portsmoutha Harry Redknapp jedan je od pet uhićenih u antikorupcijskoj akciji, kao i bivši vlasnik Pompeya Milan Mandarić
Vidi originalni članak

Engleska policija privela je petero ljudi koje sumnjiči za korupciju i prevaru u nogometu, a među njima su menadžer Portsmoutha Harry Redknapp i izvršni direktor Peter Storrie te senegalski reprezentativac i član Rangersa Amdy Faye.
Policija je otkrila samo godine uhićenih, no na Fratton Parku su potvrdili kako su na razgovoru u londonsku policiju privedeni Redknapp i Storrie, a Evening Standard objavio je kako su preostala trojica Faye, predsjednik Leicester Cityja, bivši vlasnik Pompeyja Milan Mandarić te nogometni menadžer Willie McKay. Senegalac Faye prije je bio član Portsmoutha. Istodobno s njihovim uhićenjima policija je obavila i racije na 12 mjesta u Velikoj Britaniji.
- Petoricu privedenih osumnjičili smo za prevaru i krivotvorenje računa, a priveli smo ih u okviru istrage o korupciji u nogometu - poručili su iz policije.
Istragu je vodio lord Stevens s posebnom jedinicom britanske policije za gospodarski kriminal. Policija je još u srpnju izvršila raciju u klupskim prostorijama Newcastle Uniteda, Portsmoutha i Rangersa istražujući sumnjive transfere.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bootylicious 28.11.2007.

    ovo je pohvalno samo da se prosiri i do nas. Englezima izgleda ni olovku nitko ne moze ukrast ;)

  • diki 28.11.2007.

    kada bi se ovo i kod nas počelo dešavati

Komentiraj...
Vidi sve komentare