To je to što me zanima!

Zbogom, Čele: Uz Hajdukov dres na lijesu pokopan Ivan Čeliković

Ivan Čeliković pokopan je dva dana nakon što je iznenada preminuo u 35. godini. Ostavio je velik trag u hrvatskom klupskom nogometu, a od njega su se oprostile delegacije Hajduka, Lokomotive, intera...
Vidi originalni članak

Ivan Čeliković, bivši nogometaš Hajduka, Konavljanina, Dugopolja, Solina, zaprešićkog Intera, Škendije, Lokomotive i Jaruna, pokopan je u srijedu na groblju Sveta Nedjelja u Čilipima, dva dana nakon iznenadne smrti u 35. godini koja je potresla hrvatsku nogometnu javnost.

Mnoštvo ljudi stigle su u Konavle ispratiti se od Čeleta, kako su ga zvali od milja. Vijenac su položile delegacije Hajduka, u kojem je bio kao junior, kao i Intera i Lokomotive, gdje je igrao HNL, prvog kluba Budućnost Rešetari... Na lijes su mu položili dres Hajduka i šal Konavljanina, kluba za koji je zadnji put nastupio svega osam dana prije smrti. Bio je i trener devetogodišnjaka iz omladinske škole.

- Ivan je bio dobra duša kojeg je zavoljela nova sredina, cijele Konavle, i silno će joj nedostajati. Najviše supruzi Mariji, djeci Niki i Luki, roditeljima, bratu i sestri, obitelji Nele i Luke Stanovića - rekao je svećenik don Josip Barišić, prenosi Dubrovački vjesnik.

Čeliković je u HNL-u odigrao 143 utakmice i zabio jedan gol uz 13 asistencija, a u drugom rangu hrvatskog nogometa ima 54 nastupa i pet golova.

Idi na 24sata