To je to što me zanima!

Zbrka u Stanovima: Igor Tudor smjenio trenera Reju

Edoardo Reja nije se pojavio na pressici nakon utakmice sa Zadrom. Ne radi se o smjeni trenera, već o nesporazumu koji je 'zakuhao' Igor Tudor
Vidi originalni članak

Nakon utakmice u Zadru na press konferenciju je umjesto Reje došao njegov pomoćnik Joško Španjić.
- Ne brinite, nije Zadar nakon Vučevića i Miše smijenio još jednog trenera Hajduka. Reja ne govori najbolje hrvatski pa je poslao pomoćnika – pojasnio je sportski direktor Zadra Josip Bajlo.
No Reja o tome nije imao pojma.
- Što je ovo, pa hoće li biti pressice ili neće – pitao je okupljene novinare u hodniku Stanova, dok je Španjić iznosio svoje dojmove o utakmici na katu.
Zbrka je nastala jer je team manager Krešimir Mikulandra, koji je ujedno i Rejin prevoditelj, bio zauzet. Kao službena osoba sudjelovao je u sastavljanju zapisnika utakmice. Na pressicu je umjesto njega kao prevoditelj trebao Igor Tudor, no kako Tudor izbjegava novinare kada je to god moguće, rekao je Španjiću kako je Reja odredio njega da ode na pressicu.
- Očito je došlo do nekog nesporazuma. No ništa za to, najvažnije je da smo mi pobijedili Zadar – rekao je pomirljivo Španjić, a Reja uz osmijeh dodao.
- Tudor? A tko bi se drugi mogao tako našaliti nego on.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • non blondes 06.12.2009.

    Tudor je teška ljenčina i ovisnik

  • nogometas05 06.12.2009.

    Tudor je narkoman...4 sezone je sjedio na klupi samo da ne padne na doping testu,isto to radi sada Cernat...a ovo je bas u stilu fiksera kojem se svijet okrece po glavi,ja da sam trener i da mi je pomocnik\"cist\"sutnio bi ga odma nogom u guzicu poslije ovakvih pizdarija!

  • user_39492 06.12.2009.

    obožavan ovakve nabrijane naslove koji nemaju veze s mozgon:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare