To je to što me zanima!

Mandžin protest prema Diegu? Marca: "Nije mu se dalo igrati"

"Simeone je poludio jer je smatrao da Mandžukić ne "grize" kao inače i ne pritišće dovoljno. Hrvat se naljutio kad je saznao da nije u prvih 11 jer uvijek počinje u ligi"
Vidi originalni članak

Nitko nije važniji od momčadi, rekao je Diego Simeone nakon utakmice protiv Seville. Španjolski dnevnik Marca piše kako se Argentinac neizravno obratio Mariju Mandžukiću, koji je u toj utakmici dobio posljednjih 15 minuta. 

Atletico je kod Seville odigrao 0-0, a hrvatski napadač neočekivano se našao na klupi. Antoine Griezmann je počeo kao jedini napadač. U dosadašnjim utakmicama Griezmann i Mandžukić bili su napadački par i to najbolji u ligi. No ovoga puta Simeone je našeg igrača ostavio na klupi. A Mandžo i klupa... Ta dva pojma teško idu zajedno.

Pedro Pablo Matesanz koji je član Simeonovog stožera, zvao je Mandžukića da se pripremi na ulazak u igru. No, kako je napisala Marca, Hrvat kao da to nije htio čuti. Onda se ipak sjetio da bi mogao ući. Odlučno je krenuo u prvim minutama, a kasnije je stao. To je iznervirali Diega Simeonea, koji ne trpi takve ispade.

"Simeone je to izjavio jer želi jedinstvo u momčadi i ne sviđa mu takav stav. Smatra kako Mandžukić nije "grizao" kao inače. Hrvat se naljutio kad je saznao da nije u prvih 11 jer uvijek počinje u ligi, osim kad je bio ozlijeđen ili kad nije mogao igrati zbog kartona", piše novinar najtiražnijeg španjolskog lista.

Još ne tako davno Simeone je rekao kako obožava Mandžukića.

- Mandžukić ima ogromnu unutarnju motivaciju. Zato je lako s njim raditi. U svakoj utakmici daje srce i dušu za momčad i zato ga obožavamo u Atleticu. Mario ostvaruje najbolje brojke u karijeri. Radi i živi za golove. Njegova agresivnost i intenzitet nam trebaju u svakoj utakmici - kazao je Simeone.

No samo jedna utakmica i nešto ležerniji pristup u istoj mijenja sve. Diego Simeone je čovjek od detalja, prati sve statistike, uostalom, u Atleticu su prošle sezone među prvima uveli Google naočale kao pomagalo koje bežično prima podatke s utakmice preko aplikacije "mediacoach".  

Simeone će pohvaliti Mandžu sto puta ako treba, no ako u samo jednoj utakmici primijeti da se Mario ili bilo tko drugi zalagao manje nego inače, jao si ga njemu. Kod Argentinca nema nedodirljivih. Uostalom, zato ga i slavi Calderon. Zbog njegovog "fajterskog" pristupa Atletico je u zadnje dvije sezone došao do povijesnih rezultata...

Obrana titule sve dalje...

Atletico iz kola u kolo gubi korak s Realom i Barcelonom i obrana prošlogodišnjeg naslova sve se više čini kao nemoguća misija. Real ima sedam bodova više, a Barcelona bježi Atleticu pet bodova. Opasno ih pritišće Valencia na četvrtom mjestu sa samo bodom manje. 

Idi na 24sata

Komentari 119

  • Glasaj za HSP1861 04.03.2015.

    Nemoze mu se uvjek I dat igrat.

  • slavonija 03.03.2015.

    Mandžo nema kalkulator - taj grize i grize . Ne vjerujem u ove napise....

  • The_Man 03.03.2015.

    mandžuka je promašena investicija, a simone je to shvatio nakon 5 tekmi

Komentiraj...
Vidi sve komentare