To je to što me zanima!

Zdenek Zeman zaključio: Mourinho je osrednji trener

Mourinho je dobar govornik koji skriva svoje osrednje trenersko znanje iza kamera, smatra čuveni češki nogometni trener Zdenek Zeman
Vidi originalni članak

Češki nogometni stručnjak Zdenek Zeman (62) lansirao je kritiku na račun svog portugalskog kolege na klupi Intera Josea Mourinha.
Bivši trener Parme, Lazija, Rome, Fenerbahçea, Napolija i Leccea o svom 16 godina mlađem kolegi, koji slovi za jednog od najboljih trenera današnjice, nema previsoko mišljenje.
- Mourinho je dobar govornik koji skriva svoje osrednje trenersko znanje iza kamera. Nalazi se na dobrom mjestu u Interu jer je dobar vođa, ali je bolji u manipuliranju novinarima - rekao je Zeman za La Repubblicu te nastavio u istom tonu.
- Interovi navijači pod Mourinhom sigurno neće gledati sjajan nogomet. To kažem iako smatram Mourinhovu momčad glavnim favoritom za osvajanje 'scudetta'. Ali samo zato što Inter ima najbolju momčad.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • WebSuperman 28.09.2009.

    mourinho je karizmatik...zato ga igrači poštuju i slušaju...ma meni je lik kreten...nešto poput ronalda...pun sebe kao govno vitamina

  • plavocrni 28.09.2009.

    po tom tvom misljenju Hnf67Zh ni Capello ni Ferguson nisu veliki treneri jer su uvijek vodili momcadi prepune sjajnih igraca...alo, osvojit ligu prvaka s bilo kojim klubom je odlika vrhunskog trenera, bio to Porto,Chelsea ili Međimurje.Mourinho je vrhunski strucnjak.

  • Hrvatska 28.09.2009.

    a Mourinho je na to odgovorio: Zeman? Stvarno ne poznajem tog čovjeka- hahaha, koji kralj

Komentiraj...
Vidi sve komentare