To je to što me zanima!

Zdravko je pravi vladar HNS-a: Markoviću, ma da nisi zucnuo

Pa za njega je ovo stres. Ima 73 godine, nije njemu to lako. Opet bi nešto izvalio. Bolje je da ne govori, objasnio je Zdravko odluku da Markoviću zabrani davati izjave
Vidi originalni članak

U skupom sivom odijelu i s plavim šalom pojavio se na izbornoj skupštini HNS-a. Zdravko Mamić djelovao je mirno iako je nekoliko puta burno reagirao, psovao te u kutu dvorane “zvao” policiju.

Sve je to zapravo fingirao. Nakon što se uključio u kampanju, Markovićeva pobjeda bila je sve sigurnija. U zadnji čas kao džokera je “izmislio” Davora Šukera. Tad je bilo jasno da mu izbori za šefa HNS-a znače malo više. Markovićevom pobjedom zadržao je moć.

- Očekivao sam 30 glasova. Netko je prebjegao, ali sve ja znam - rekao je Mamić.

Da je sve u njegovim rukama, vidjelo se kad je “produljio život” Ligi 16, a potvrda je stigla u petak. Marković nije davao izjave.

- Da, zabranili smo mu govoriti. Pa za njega je ovo stres. Ima 73 godine, nije njemu to lako. Opet bi nešto izvalio. Bolje je da ne govori - objasnio je svoju odluku Mamić.

Zbog izborne lakrdije, skupštine koja je bila ispod svake civilizacijske razine, a u organizaciji starih/novih vladara, Markovićeva je pobjeda zapravo poraz.

Štimac je izgubio i doslovno, pa ispada da je jedini pobjednik izborne skupštine Dinamov izvršni dopredsjednik. Izbori su pokazali da o svemu odlučuje Mamić, vlast je i dalje u njegovim rukama.

Još će dugo vladati iz sjene

1. Dinamo će dominirati “Modri” će s Markovićem i dalje biti zaštićeni

2. Ostaje mu moć Bez Mamića se ništa ne odlučuje, tako će biti i nadalje

3. Upravlja svime Već je odlučio da će Šuker biti novi predsjednik HNS-a

4. Može raditi što hoće Psuje i vrijeđa, a s tom praksom može nastaviti

5. Skriveni ugovori Transferi igrača još će neko vrijeme biti tajna

Idi na 24sata

Komentari 35

  • matekovic 19.12.2010.

    mamicu srami se kako si dobija izbore a markovic se proda u 73 god. dabogda zavrsija kao sanader papak jedan.

  • krisi 19.12.2010.

    ne vjerovatno koliko se štedi 1kn za metak, kad je u pitanju čelo Zdravka Mamića :)

  • max26 19.12.2010.

    nadam se samo da će doći jedan dan neko dovoljno lud,koji neće šutit na njegova vrijeđanja i psovke,nego da će mu vilicu slomit,dao bog da mu taj novac ne bude dovoljan za lijek..nek crkne i to će biti fešta

Komentiraj...
Vidi sve komentare