To je to što me zanima!

Zdravko Mamić: Bilić će ostati izbornik ako izborimo Euro!

Najjača karika hrvatskog nogometa za Sportske novosti je obznanio da će Slaven Bilić ostati na izborničkoj klupi. Prije nekoliko dana inzistirao je na njegovoj smjeni
Vidi originalni članak

Slaven Bilić ostaje izbornik!, obznanio je Zdravko Mamić za Sportske novosti.

Čelnik čovjek Dinama i hrvatskog nogometa u intervjuu je promijenio ploču svega nekoliko dana nakon što je poslije poraza s Grčkom inzistirao na Bilićevoj smjeni.

Svi članovi Izvršnog odbora HNS-a na čelu s Mamićem bili su za smjeni na klupi reprezentacije, no onda se u njemu dogodio obrat.

- Takav je moj stav, vjerujem da će takav stav biti i svih ostalih na Izvršnom odboru. Naravno, ostaje ako izbori Euro - rekao je Maminjo i objasnio za SN razloge preokreta:

- Mogu govoriti u svoje ime. Poraz s Grcima je kao veliki šok poljuljao povjerenje u Bilića. Ali samo na 24 sata. Ne može jedan poraz baciti u vodu baš sve.

Možda se Mamić nakon utakmice i previše zaletio ne očekujući da potraga za Bilićevim nasljednikom neće biti tako jednostavna.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • PericaGarić 11.10.2011.

    ljudi ne budite glupi, Mamić uopće nema tolike ovlasti u HNS-u koliko ga novinari namecu, samo si skupljaju materijala za ovakve glupe i besmislene objave

  • zuti17 11.10.2011.

    od kad ovaj odlucuje ko ce bit izbornik??????????

  • DinoNištaTo Marković 11.10.2011.

    mAFIJA I LOPOVIII!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare