To je to što me zanima!

Zdravko Mamić: Nisam ni jedne sekunde odspavao!

Nisam iluzionist, ali na poluvremenu sam znao da ćemo pobijediti, rekao je izvršni dopredsjednik kluba Zdravko Mamić nakon neprospavane noći
Vidi originalni članak

Posebno bih istaknuo dvije stvari. Karakter momčadi i čudesnu atmosferu na tribinama. Sve tri tribine zajedno su 'jurišale’, motivirale igrače i u takvoj atmosferi bilo je nemoguće izgubiti. Navijači su nas odnijeli do pobjede. Podsjetilo me na vrijeme protiv Partizana, Newcastlea, Celtica..., govorio je jutro nakon utakmice Zdravko Mamić. Pobjedom protiv NEC-a Dinamo je zaradio novih 2,66 bodova, što je izuzetno važno za iduće sezone zbog reorganizacije Lige prvaka.
- Naš cilj je Liga prvaka. Želim samo vremena. Neću pred igrače stavljati imperativ prezimljavanja u Europi. Sve ćemo učiniti da suzbijemo takav način razmišljanja. S druge strane, sve ću mobilizirati, od portira do predsjednika, da napravimo uspjeh - kaže Mamić. Nakon što je u 79. minuti NEC poveo, igrači nisu vjerovali u preokret.
- Nisam iluzionist pa da mogu reći da sam znao da ćemo se vratiti. Ali da ste me pitali u poluvremenu, rekao bih vam da ćemo pobijediti - kaže Mamić.
Uoči utakmice smaknut mu je prijatelj Ivo Pukanić.
- Zbog stresa na utakmici i pogibije Pukanića nisam spavao cijelu noć. Evo, još sam budan - rekao je Mamić u petak u 12.15 dodavši:
- Pojačat ćemo momčad s još pet igrača. Bit ćemo još jači. Vidjet ćete pravi Dinamo...

MODRIĆU, ČUVAJ NAS SE, JAKO SMO OPASNI!

Iskreno, sumnjao sam da ćemo se vratiti. Ali pokazali smo karakter i moć. Bili smo bolji i zaslužili pobjedu. Rekao sam Luki Modriću da nas se dobro čuvaju i da smo opasni, rekao je najbolji igrač susreta Mario Mandžukić.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • djale90 24.10.2008.

    hahahaha mamić se nabrijava...sad gledajte kad popljugamo pa opet počne plakati i jebati mater novinarima...

  • mirni1 24.10.2008.

    maminjo. nemaš muda se obratiti navijačima. igrom slučaja )pukanić= jučer nije bilo očekivane represije na tribinama. ajde sad budi frajer pa otkrij šta se sprema navijačima. i danas po tv vidimo da \"kritike\" navijanja ne jenjavaju. prestrašno!

  • mirni1 24.10.2008.

    maminjo niš pametno nisi rekel!

Komentiraj...
Vidi sve komentare