To je to što me zanima!

Zdravko želi Ademijeva bratića Ibraimija u Dinamu

Izvršni dopredsjednik Dinama naime neće imati lak zadatak. Olimpija je pustila Makedonca koji je blizu Heerenveena, a Mamić ga želi u Maksimiru...
Vidi originalni članak

Odlaskom Marija Mandžukića u Wolfsburg braća Mamić hitro su se uputila u potragu za njegovom zamjenom. Zoran je standardno posjetio Brazil, a Zdravko je nanjušio makedonskog reprezentativca Agima Ibraimija (21). Mladi reprezentativac 'zapeo je za oko' Zoranu i Zdravku kad je Ibraimi igrao za ljubljansku Olimpiju, piše SN. No, Mamići su brzo odustali od posla kad su Slovenci tražili 1,5 milijuna eura odštete. Samo mjesec dana kasnije dogodio se obrat, a Makedonac odlazi kao slobodan igrač. Ali tu nastaje problem jer je Ibraimi na pragu potpisa za nizozemski Heerenveen. Mamić ima samo vremena do srijede kako bi uspio uvjeriti 21-godišnjeg napadača da je Dinamo pravi klub za njega. SN tvrdi da u makedončevom taboru nemaju ništa protiv tog transfera, no zadnju riječ će imati igrač.
O Ibraimijevoj kvaliteti svjedoči Goran Pandev koji je za njega izjavio da će biti najbolji makedonski napadač u povijesti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mario66617 25.07.2010.

    sve sami hrvati...

  • Frank Ribery 25.07.2010.

    Lik mi na slici izgleda ko da je budući igrač Milana haha!

  • nenode23 25.07.2010.

    A Saško Pandev??? Di je on??? :-D

Komentiraj...
Vidi sve komentare