To je to što me zanima!

Zebec sudio Osijeku i Dinamu, ali prije toga nije ga bilo godinu dana: 'Imao je operaciju srca'

Vodio je borbu za život, nakon toga je ozdravio, položio sve norme i dobro sudio dosadašnje susrete. O kazni će odlučiti Komisija sudaca - rekao je Marić
Vidi originalni članak

Sudačka komisija je za derbi Osijeka i Dinama delegirala suca Marija Zebeca, što je mnoge iznenadilo. Veliku buru u javnosti podignula su dva dosuđena jedanaesterca za Dinamo,, zbog kojih su sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević i trener Stjepan Tomas osuli paljbu po sucima. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Šef sudačke Bruno Marić je na izvanrednoj press konferenciji rekao kako su oba jedanaesterca ispravno dosuđena, ali da će Zebeca sankcionirati jer tu odluku nije donio on samostalno, već tek nakon intervencije VAR-a.

Zebecu je ovo bio tek treći susret ove sezone, a u srpnju je sudio Rudeš i Osijeku nakon godinu dana pauze. Prošle sezone sudio je samo jedan susret, onaj Osijeka i Slavena pa su mnogi mislili kako ga je HNS poslao na hlađenje. No, istina je drugačija. Zebec je imao teških zdravstvenih problema, a to je potvrdio i Bruno Marić.

OKOMILI SE I NA NJEGA Sramotne uvrede komentatoru utakmice Osijeka i Dinama: 'Dođi u Split, smeće jedno' RIJEŠIO DILEMU Bruno Marić: Dinamovi penali su regularni, a igrač Hajduka je trebao dobiti crveni karton!

- Imao je tešku operaciju srca, životnu borbu, nakon toga je ozdravio, položio sve norme i dobro sudio dosadašnje susrete - rekao je Marić pa otkrio da će Zebec biti sankcioniran.

- Obje situacije su bile ispravne odluke, ali nam je žao što sudac Zebec nije donio na terenu odluku. Tada ne bismo korali držati ovu presicu. On će biti ocijenjen prema suđenju koje je pokazao. Bit će sankcioniran.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Ivan Subasic 04.09.2023.

    Sramotan i bozobziran lopovluk koji cijela Hrvatska vidi se događa pred svima a HNS ne reagira !!! Osijek je to jucer osjetio na svojim leđima ali to redom osječaju svi klubovi !

  • 18388485827012 04.09.2023.

    Čovjek je zaradio penziju, Dinamo ne pun ko brod a zato ne dovode igrače ovo je isplativije, dugoročno ulaganje

  • Extaza 04.09.2023.

    Drlog od suca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare