To je to što me zanima!

Zec u europskom pokušaju: Napasti ih, a kaj drugo...?!

Koper igra slično kao što je igrala Slovenija na SP-u. Organizirani su, teško je uzeti loptu, kaže Zajec te najavljuje momčad Dinama sa tri špice
Vidi originalni članak

Prije četrdeset godina na tržište je lansirana Zastava 101, 'suvremeno, snažno, startno i komforno vozilo'. A Dinamo je posljednji put dočekao proljeće u europskim natjecanjima.
- Uh, toga se stvarno ne sjećam. Imao sam 14 godina - kaže Velimir Zajec, trener koji će povesti Dinamo na ovogodišnji europski put.
Prva prepreka je slovenski Koper.
- Igraju slično kao i Slovenija na SP-u. Organizirano, teško im je uzeti loptu. Ne očekujem lagan posao. No mi ćemo ih odmah pritisnuti, kaj drugo. Maksimirska publika ne može gledati kako Dinamo čeka u kavezu . Nije to naš stil - kaže Zajec.
Za prezimljavanje u Europi Mamić je čak htio naručiti svećenika. Zajec se ne zamara time.
- Ma kakvo prezimljavanje. Gdje je to još. Samo da mi dočekamo 1. rujna u Europi. Moramo proći Koper i krenuti prema Euroligi, koja je naš objektivni cilj. To nam nosi financijsku mirnoću, važnu u ovim teškim vremenima - kaže Zeko.


IBANEZ: IGRAT ĆU, PA MAKAR MORAO I JEDNOM NOGOM
Iako je u subotu na treningu imao samo 15 igrača, Zajec će u susretu protiv Kopra moći računati i na Bišćana, Ibaneza, Dodu, Slepičku...
- Imam malih problema, ali ništa što bi me spriječilo da zaigram. Ma, igrat ću, pa makar i jednom nogom - dobacio je Ibanez trčeći oko igrališta.
- Moramo proći. Gdje bismo došli da ne prođemo taj Koper - kaže Bišćan


MORALESA JOŠ MUČE LEĐA
Njegovo znanje nije problem, ali ima stalni problem s leđima. Ali igrat će, rekao je Zajec

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Kurcoslav 12.07.2010.

    Jel će se skupit bar 500 ljudi, phaha

  • Harun32 12.07.2010.

    Ma Zrinjski je Slovence razbio u obe utakmice. Sta ih se bojite kad nemaju pojma?

  • fujdinamo 12.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare