To je to što me zanima!

Žedni provalnici: Ukrali su pivo niželigašu u blizini Koprivnice

Borac iz Imbriovca natječe se u petom rangu hrvatskog nogometa, prije dvije godine ugostio je Dinamo i odlično prodaje pivo. No ostao je bez dijela zaliha nakon provale nepoznatog počinitelja
Vidi originalni članak

Nogometni klub Borac iz Imbriovca u žižu hrvatske sportske javnosti dospio je prije dvije godine, kad je ugostio Dinamo u šesnaestini finala Hrvatskog kupa i, usprkos visokom porazu (6-0), priredio veliku feštu za Podravce.

Pivo se na utakmicama tog petoligaša iz mjesta 15-ak kilometara sjeverno od Koprivnice pije u potocima i to je, čini se, nagnalo provalnike da "zavire" u klupske prostorije.

U noći s utorka na srijedu, nakon što je završila uzbudljiva večer u Ligi prvaka u kojoj je palo 29 golova s preokretima Borussije Dortmund protiv Intera (3-2) i festivalom golova Chelseaja i Ajaxa (4-4), "pala" je i veća količina piva.

Kolika je materijalna šteta, u policiji zasad ne otkrivaju. O iznosu će ovisiti odštetni zahtjev kluba koji se natježe u prvoj ligi Koprivničko-križevačke županije. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 22

  • chelsea199 08.11.2019.

    U tom klubu igra Bojan Vručina, ikona Slaven Belupa i HNL-a.... cini mi se da ima 25 golova u 12 utakmica

  • Mthesecond 08.11.2019.

    Dinamovci bi trebali uskociti,pomoci..Svatko bar po gajbu da donira :))) Bio bi to lijep gest..Apeliram na nogometni klub Dinamo,pozivam Petkovica,Ademija,Olmica I ostale da uskoce s tim I tako spase sezonu deckima Iz Imbriovca :)) Ne mozes bez piva igrati te tekme po livadama I kukuruzistima :)))

  • 08.11.2019.

    valjda nisu dobili bruh od nanašanja pivskih bačvi od inoxa

Komentiraj...
Vidi sve komentare