To je to što me zanima!

Zekić preuzeo Diósgyőr: Probat ćemo na neko ludilo ostati u ligi

Posljednjeplasiranu momčad Mađarske prije nekoliko je dana sa svojom grupacijom preuzeo čelni čovjek Osijeka Lorinc Meszaros, a prvo pojačanje im je Marko Malenica...
Vidi originalni članak

Zoran Zekić (46) novi je trener mađarskog prvoligaša Diósgyőra. Hrvatski stručnjak u karijeri je vodio Šerif i Osijek, a danas je i službeno započeo svoju novu inozemnu avanturu. U Mađarskoj ga čeka jako težak posao jer je Diósgyõr posljednjeplasirana momčad Mađarske te će do kraja sezone voditi veliku bitku za ostanak u ligi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Evo, cijeli dan sam u klubu, potpisao sam ugovor do kraja sezone, pa ćemo vidjeti što i kako dalje. I hoćemo li uspjeti ostati u ligi. Sve je jasno, posljednji smo na prvenstvenoj ljestvici, u nastavku sezone nam treba neko ludilo da ispunimo naše ciljeve. Diósgyõr ima jedne od najboljih navijača u Mađarskoj, vjerujem da ćemo na kraju sezone svi slaviti - poručio nam je Zoran Zekić iz Miškolca, pa nastavio:

- Prvenstvo nam počinje već za desetak dana, pripremamo se ovdje u svom gradu, a tijekom dana sam upoznavao svoje igrače, malo bacio oko i na roster momčadi. Neka pojačanja iz Osijeka? Ne znam, vidjet ćemo. Prvo trebamo vidjeti kakve su želje Osijeka, što nam uopće oni mogu ponuditi, a onda razmišljati o nekim pojačanjima.

Diósgyőr je prije nekoliko dana sa svojom grupacijom preuzeo Lorinc Meszaros koji je i čelni čovjek Osijeka. A u slavonskom prvoligašu već su uspostavili odnosne s tim klubom, u Mađarsku na posudbu (do kraja sezone) seli golman Marko Malenica koji je prvi dio sezone bio posuđen poljskom prvoligašu Lech Poznanu.

Mađarska NB1 liga broji 12 klubova, a nova momčad Zorana Zekića u prvih je 15 kola osvojila tek 10 bodova. Iz elitnog razreda mađarskog nogometa direktno ispadaju dvije momčadi, a Diósgyőr za desetoplasiranim Honvedom zaostaje sedam bodova. Jesenski dio sezone nova Zekićeva je momčad zaključila sa šest uzastopnih poraza. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ante024 07.01.2021.

    Pobjegao kad je napravio rekord

  • zoazoa11 07.01.2021.

    a po cemu je ovi dobar trener ono, barba boro je za njega guardiola

  • Vladovladić_1 07.01.2021.

    Veliki trener. Reference Osijek iz kojeg su ga otpustili i neki Šerif iz kojeg je pobjegao,. a vi bi ga uhljebili u Hajduk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare