To je to što me zanima!

'Trening u 5 ujutro! Zidarima nije hladno, neće biti ni nama'

Osijek sutra od 18 sati na Poljudu igra derbi s Hajdukom. Do Splita i nazad će ukupno putovati 18 sati. Kad se u nedjelju ujutro vrate u Osijek, trenirat će u 5 sati u Gradskom vrtu
Vidi originalni članak

Nažalost, od Osijeka do Splita zračna linija postoji samo do listopada. Nema je zimi, da ima avion, išli bismo tako, a ovako ćemo se u autobusu 'ubiti', poručio je iz autobusa s puta za Split Zoran Zekić trener Osijeka.

Osijek sutra od 18 sati na Poljudu igra derbi s Hajdukom. Bit će to prva od dvije osječko-splitske utakmice u samo četiri dana. Već u srijedu, u četvrtfinalu Kupa, "bili" gostuju u Slavoniji.

- Do Splita imamo devet sati, nazad imamo devet sati. Stoga mislim da je najpametnije da napravimo trening u pet sati ujutro u nedjelju. Da mi se igrači regeneriraju po povratku - rekao je Zekić, nakon čega smo ga upitali hoće li njegovim igračima biti malo prehladno.

- Hladno? Ma neće, pa nije hladno ni zidarima i ljudima koji rade na građevini od ranog jutra - odgovorio je Zekić, kojega čekaju utakmice protiv starog prijatelja iz Osijeka.

- Željku Kopiću sam među prvima čestitao kad je postao trener Hajduka. Dugo se znamo. Nek mu bude sretno, naravno, osim onda kad igra protiv mene - smije se Zekić i nastavlja:

- Na Poljudu smo otkako sam ja trener odigrali jedno dobro poluvrijeme. Sve ostalo je bilo za zaborav. Vrijeme je za našu pravu utakmicu. Želimo pozitivan rezultat, a to bi sigurno bio bod.

Osijek je u prošloj utakmici odigrao 1-1 protiv Cibalije. Kod 0-0 je kapetan Borna Barišić promašio penal.

- A što da kažem, ni penali nas neće u zadnje vrijeme, ali bit će bolje - rekao je Zekić, koji s Osijekom ima jako dobre rezultate.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 25.11.2017.

    kakva retorika, genijalan trener koji zna motivirati

  • It's kišing 24.11.2017.

    Sta nema neki let preko Frankfurta....

  • mihic82 24.11.2017.

    A jadni voziti će se bismo, tragedija ima li koji 060 broj da skupljamo lovu za nogometaše

Komentiraj...
Vidi sve komentare