To je to što me zanima!

Zekić: Umjesto o nogometu, opet se priča samo o suđenju

Rijeka i Osijek u srijedu od 18.30 na Rujevici igraju prvu utakmicu polufinala Kupa. Riječani su prije deset dana u sjajnoj utakmici u Gradskom vrtu pobijedili 3-2 golom Andrijaševića
Vidi originalni članak

Osijek za pobjedu protiv Rijeke ne zna još od travnja 2014. godine. Nije momčad iz Slavonije protiv družine s Kvarnera slavila u posljednjih 11 utakmica. Dobili su Riječani sve tri međusobne utakmice ove sezone. Posljednju prije deset dana u Gradskom vrtu. Dobila je Rijeka 3-2 golom Franka Andrijaševića u završnici utakmice.

- Bila je to doista briljantna utakmica. Nakon kraja me nazvalo 20 ljudi i reklo da je tih 90 minuta bilo na razini Liga petice - rekao nam je Zoran Zekić, trener Osijeka.

Osječani su u proljetni dio sezone krenuli s dva poraza, ali Zekić je optimist uoči prve utakmice polufinala Kupa na Rujevici.

- Malo smo posrnuli na startu drugog dijela sezone, ali vjerujem da ćemo se dignuti. Moramo izgledati puno bolje. Dogurali smo među četiri najbolje momčadi u Kupu. Naravno da ćemo učiniti sve da prođemo u finale. Rijeka je favorit, ali vjerujemo u sebe - kaže Zekić, koji se kratko osvrnuo i na suđenje.

- Šteta što su ponovno suci u prvome planu. Ponovno se priča samo o njima, a ne o nogometu. Jasno da će biti tako nakon ove lakrdije u Vinkovcima. Umjesto da se priča o sjajnim utakmicama kakva je bila naša s Rijekom, opet su suci glavna tema. Ovakve odluke bacaju ljagu na sve nas u hrvatskom nogometu - kaže Zekić.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • alcapone123 01.03.2017.

    Rijeko...gazi svih,nitko nam nije ni do koljena!!!

  • 01.03.2017.

    Dinamo=HNS...... HNS=Dinamo

  • 01.03.2017.

    Očekujem handicap protiv Madžara...Nemojte me iznevjeriti Srbi....Podebljo sam na vas i na prčiju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare