To je to što me zanima!

'Želimo ostati u LP-u, Ramsey će biti spreman za Dinamo...'

Coquelin i Arteta neće igrati, ali zato će za Dinamo biti spreman Aaron Ramsey. Mi to možemo, naši nogometaši se vole natjecati na najvišem nivou, rekao je Wenger
Vidi originalni članak

GNK Dinamo u sklopu petog kola grupne faze ovogodišnje Lige prvaka gostuje kod Arsenala. 'Modri' su već otputovali u London i u isti sretno stigli. Zadnja je ovo karta za bilo kakav plasman u daljnju fazu natjecanja, bilo u Ligi prvaka ili u Europskoj ligi. Arsenal se nalazi na trećem mjestu u skupini ispred zadnjeg Dinama, glavni su konkurenti za ostanak u Europi, a obje momčadi imaju po tri boda. Premda nije nemoguće, pošto je Arsenal pao u Maksimiru, malo je vjerojatno da Dinamo može nešto napraviti na Emiratesu. No 'modre' ne treba otpisati. 

Menadžer Arsenala Arsene Wenger održao je press konferenciju uoči sutrašnje utakmice.

- Coquelin i Arteta su "out". Arteta će se ubrzo vratiti, ali Coquelin neće. Sve ćemo znati popodne, ali sigurno ga neće biti dva mjeseca. Aaron Ramsey će biti spreman protiv Dinama - rekao je Francuz. 

Arsenal želi ostati u Ligi prvaka i dat će sve da to i ostvari. Stoga treba očekivati jak sastav protiv Dinama.

- Nogometaši se vole natjecati na najvišem nivou. Imamo takve mogućnosti u momčadi - dodao je Wenger pa prepustio riječ njemačkom stoperu Peru Mertesackeru.

- Postoji šansa da se plasiramo u daljnju fazu Lige prvaka i želimo ju iskoristiti - rekao je stoper Arsenala uoči utakmice s Dinamom. 

Podsjetimo, Dinamo je na Maksimiru slavio 2-1, a ako želi ostati u Europi morao bi pobijediti Arsenal na Emiratesu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare