To je to što me zanima!

Želite se odjenuti kao Rakitić? Jakna 2740, a hlače od 910 €

Ivan Rakitić i njegovi suigrači su za vikend na derbi protiv Atletica u Madrid otišli u novoj odjeći. Oni koji žele biti odjeveni kao igrači Barce moraju izdvojiti 2740 eura za jaknu i 910 eura za hlače
Vidi originalni članak

Igrači Barcelone imaju novu službenu odjeću. Predstavili su je za vikend. Putovali su na derbi protiv Atletica u jaknama od 2740 eura i hlačama od 910 eura. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivan Rakitić na svojem je Instagram profilu predstavio novu jaknu i hlače. I dok drugi europski velikani imaju službena odijela, Barca se odlučila na drugačiji stil. 

Ovaj je stil puno ležerniji. Jako se dopao navijačima Barcelone, ali samo će rijetki od njih moći izdvojiti novac za jaknu i hlače kakve imaju Leo Messi i društvo. 

Ivan Rakitić je dobro raspoložen posljednjih dana. Napokon se vratio u prvih 11 Barcelone. Zaigrao je protiv Borusije Dortmund u Ligi prvaka i u La Ligi protiv Atletico Madrida. 

Nada se minutaži i u El Clasicu, koji se igra 18. prosinca. I na El Clasico bi igrači Barcelone trebali doći u novoj odjeći. Neće se hlače i jakne prodavati kao dresovi, ali nema sumnje kako će i od prodaje jakni i hlača Barca puno zaraditi.

 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Obi-Wan Kenobi 04.12.2019.

    Hahahahaha daj me nemojte

  • Puta Madre 04.12.2019.

    Ne bi u ovome iša polivat lozu

  • Puta Madre 04.12.2019.

    Hahahaha ne hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare