To je to što me zanima!

Željezničar izbacio Lokomotivu iz tračnica Lige prvaka mladih

Juniori Lokomotive oprostili su se od Lige prvaka nakon 0-0 kod Željezničara. Prva utakmica u Zagrebu završila je 1-1 pa je domaćinu za prolaz bio dovoljan remi bez golova
Vidi originalni članak

Lokomotiva je u uzvratnoj utakmici 2. kola juniorske Lige prvaka (dijela ždrijeba koji se igra po nokaut fazi) pred 4000 gledatelja na Grbavici remizirala (0:0) sa Željezničarom, pa se tako nakon zagrebačkih 1:1 oprostila od ovog natjecanja. Željezničar je u dvije utakmice pokazao više, bio bolja momčad, pa zasluženo otišao korak dalje.

Već na samom otvaranju utakmice bilo je opasnoe pred vratima Lokomotive; Mujagić je probio lijevu stranu i oštro ubacio na kazneni prostor gostiju, a tamo Majcenić nespretnom reakcijom loptu skrenuo u vratnicu. Vrlo brzo vidjeli smo paniku i na drugoj strani, Rufati se izborio za poziciju i snažno tukao s ruba kaznenog prostora, a Dujmović odbio loptu u korner...

Željezničar je ponovo opasan bio u 27. minuti kada je Eldar Šehić s desne strane potegao pored gola, dok je Lokomotiva do pogotka mogla četiri minute kasnije. Domaći vratar Dujmović "izboksao" je jednu loptu, no samo do Rufatija koji s 10-ak metara nije uspio lobom pogoditi praznu mrežu. Željezničar je u prvih 45 minuta bio bolja momčad, imao veliku prednost (17:4) u udarcima prema vratima...

Početak nastavka donio je veliki zicer za Lokomotivu. Dunić je izašao sam na Dujmovića, ali se onda spetljao u mat-situaciji. Slabo zahvatio loptu i promašio cijela vrata. A to je lokose moglo koštati u 55. minuti. Žerić je tada sve napravio sam, prošao lijevom stranom, pa prizemno tukao, ali Vasilj je bio spreman.

Lokomtiva je u drugom dijelu krenula na 'sve ili ništa', zaigrala puno ofenzivnije i bila opasnija nego u prviom poluvremenu.No, opasni su bili i domaći igrači. Zilić je sjajno tukao iz slobodnog udarca u 84. minuti, Vasilj upisao još jednu veliku obranu.

Željezničar (4-2-3-1): Dujmović - A. Šehić (od 74. Hasanović), Velić, Zilić, Beširević - Šabanadžović (od 90. Osmanović), Hajdarević - E. Šehić, Dacić, Žerić (od 65. Mujarić) - Mujagić.
Lokomotiva (4-2-3-1): Vasilj - Hujber, Jedvaj, Mersinaj (od 87. Itrak), Majcenić - Brezina, Rufati - Krajinović, Dunić (od 62. Skansi), Vinogradac (od 46. Dobrić) - Kastrati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mrgud8833 23.11.2017.

    Tovaru, a kada ce vas klubic s juga u Ligu prvaka!

  • dudo04 22.11.2017.

    Tovarske nade prvaci Kaštela 7

Komentiraj...
Vidi sve komentare