To je to što me zanima!

Željko Kopić ima novi posao: Preuzima bugarskog prvoligaša

Botev drži fenjer prvoligaške ljestvice. U četiri kola imaju četiri poraza i gol-razliku 2:8. U Botevu Kopića čekaju dvojica Hrvata, stoper Roberto Punčec (30) i napadač Martin Sekulić (23)
Vidi originalni članak

Hrvatski strateg Željko Kopić (44) ima novi posao. Prije tri mjeseca zbog lošijih rezultata dobio je otkaz u Dinamu, a sad, javljaju bugarski mediji, sjeda na klupu tamošnjeg prvoligaša Boteva iz Plovdiva.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo ugostio Adamovskog

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kopić će naslijediti bosanskohercegovačkog stručnjaka Azrudina Valentića, koji je otišao poslije ispadanja u 2. pretkolu Konferencijske lige od ciparskog APOEL-a.

Nije išlo ni u prvenstvu. Botev drži fenjer prvoligaške ljestvice. U četiri kola imaju četiri poraza i gol-razliku 2:8. U Botevu Kopića čekaju dvojica Hrvata, stoper Roberto Punčec (30) i napadač Martin Sekulić (23).

Kopić je trenersku karijeru počeo u Lučkom prije 11 godina, a nakon toga je vodio Cibaliju, Zagreb, Slaven, Hajduk, ciparski Pafos i Dinamo.

Kopiću je prošle sezone na klupi Dinama presudio poraz u derbiju od Hajduka. Ostavio je Dinamo na vrhu ljestvice s dva boda više od Osijeka, a njegov nasljednik Ante Čačić odveo je zagrebački klub do nove titule.

NAKON POBJEDE Čačić: Dozvolili smo im da se vrate u igru. Što moramo popraviti? To vam neću reći! SLAVLJE 'MODRIH' Bugari razočarani: Primili smo dva smiješna gola, zaslužili smo remi. A možemo izbaciti Dinamo

POGLEDAJTE VIDEO: SAŠA MATIĆ O KOVAČIĆU I VIDI 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Antitovar *_356 03.08.2022.

    Nikad vise u Dinamo,dosta nam je stete napravil

  • Exterminator 03.08.2022.

    Hahaha , bugari očito žele u drugu ligu...Željko povedi ih , uzmi Čaćića za helpera

  • Hakan Šukur 03.08.2022.

    a našli su pravog hahahhahhaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare