To je to što me zanima!

Željko Vela otišao s Nove TV: Krećem u novi sportski izazov

Divno je bilo biti dio sjajnog tima Nove TV, no prihvatio sam ponudu tvrtke Sportska dimenzija koja je vlasnik TV prava na Hrvatsku nogometnu ligu, kaže Željko Vela...
Vidi originalni članak

Nakon četiri godine kao dio tima sportske redakcije informativnog programa Nove TV, urednik Sporta NoveTV Željko Vela odlučio se za nove profesionalne izazove.

- Divno je bilo biti dio sjajnog tima Nove TV, no odlučio sam se za profesionalni zaokret te sam prihvatio ponudu tvrtke Sportska dimenzija koja je vlasnik TV prava na HNL. Osjetio sam potrebu da se okušam i u nekim poljima u kojima nisam do sada imao priliku djelovati jer sam dugi niz godina radio isključivo kao urednik, reporter i komentator i te je došlo i do određenog zasićenja - rekao je Željko Vela i dodao:

- Proveo sam četiri izuzetno lijepe godine na Novoj TV i ponosan sam što sam bio dio tima koji proizvodi najgledaniji i najbolji informativni program u zemlji. U tom razdoblju upoznao sam puno divnih ljudi od kojih sam puno naučio, a nadam se da su i oni od mene. Veselim se novim izazovima i funkciji sportskog direktora u Sportskoj dimenziji.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • daljinac 01.07.2015.

    To me jako zanimalo da znam !

  • fellix 01.07.2015.

    Ima puno dobrih tv i radijskih komentatora , ali samo je jedan, jedini, neponovljivi, legenda....., pok. Ivan Tomić. Kao sto je dinamova legenda pok. Joža Kuže, tako je i legenda Ivan Tomić !!!!

  • nikluk20 01.07.2015.

    ideš u dobru firmunema šta...blažičko sav sretan....

Komentiraj...
Vidi sve komentare