To je to što me zanima!

Žena, majka, sutkinja: Sarah je prva žena u doigravanju NFL-a

Sarah Thomas je bez ijedne pogreške odradila svoj posao na konferencijskom polufinalu u dvoboju New England Patriotsa i Los Angeles Chargersa (41-28).
Vidi originalni članak

Za vikend je krenula NFL ludnica, a po prvi put je i jedna žena pronašla svoje mjesto pod svjetlima reflektora.

Po prvi put u povijesti u jednoj utakmici doigravanja sudila je žena.

FINALISTI NFL-a Eaglesi predali naslov, Brady vodio Patriotse i do 8. finala

NFL DOIGRAVANJE Fenomenalni Gurley i Anderson pretrčali Dallas, Chiefsi slavili!

Njeno ime je Sarah Thomas, ima 46 godina, živi u Brandonu u Mississippiju, udana je i ima troje djece. A kada se ne brine za obitelj - ispisuje povijest.

Sarah je bez ijedne pogreške odradila svoj posao na konferencijskom polufinalu u dvoboju New England Patriotsa i Los Angeles Chargersa.

Ovo nije prvi put da je Sarah pomaknula granice za žene u najomiljenijem sportu većine Amerikanaca. U 2015. je godini postala prva žena s punim angažmanom u NFL-u, a 2007. godine je kao pra žena sudila na utakmici sveučilišnog prvenstva.

- Obožavam svoj posao. Dečki me ne gledaju kao na ženu, jednostavno me vide samo kao jednog od sudaca - rekla je Thomas prije nekoliko godina.

U konferencijskim finalima za tjedan dana će igrati New Orleans Saintsi i Los Angeles Ramsi, te New England Patriotsi i Kansas City Chiefsi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mrTrobec 14.01.2019.

    Predsjednica

  • 14.01.2019.

    "Njeno ime je Sarah Thomas, ima 46 godina, živi u Brandonu u Mississippiju, udana je i ima troje djece." Kada muški sude, zašto ne piše: oženjen je i ima 1,2,3,4,.............. djece?

  • Leo Archibald 14.01.2019.

    Bravo Sarah

Komentiraj...
Vidi sve komentare