To je to što me zanima!

Žena sa zabave igrača Man Uniteda prijavila silovanje

Oko 4.15 sati izjutra policija je dobila anoniman poziv iz hotela koji je prijavio silovanje. Istraga je u tijeku, rekla je glasnogovornica policije
Vidi originalni članak

Manchesterska policija istražuje okolnosti silovanja žene koja je čin prijavila u vrijeme i na mjestu održavanja Božićnog partyja nogometaša Manchester Uniteda. Incident se navodno dogodio u Great John Street hotelu u ranim jutarnjim satima, gdje su Unitedovi nogometaši slavili pobjedu u vječitom derbiju nad Liverpoolom.
- Oko 4.15 sati izjutra policija je dobila anoniman poziv čovjeka iz hotela koji je prijavio silovanje 26-godišnje žene. Istraga je u tijeku - rekla je glasnogovornica policije.
U restoranu hotela su slavili svi nogometaši Machester Uinteda osim Portugalca Cristiana Ronalda, koji je bio na dodjeli Fifine godišnje nagrade. Klub je zakupio 35 soba u hotelu, a tijekom večere igrače su zabavljale plesačice.
Žena koja je prijavila silovanje bit će ispitana i dat će službenu izjavu. U utorak su policajci pretražili zgradu u potrazi za dokazima.
Jedan od gostiju je rekao:
- Bilo je puno pića i djevojaka koje su 'lovile' igrače.
U klubu s Old Trafforda dan poslije nisu komentirali slučaj. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zlatkinho 19.12.2007.

    Al dobro ljudi da izgledate ko rooney kaj vam preostaje ....???

  • Blue Light 18.12.2007.

    ivaninho 1 nije ona se grozi takvih zabava jer tamo svima ispadaju sise i guzice a ona to ne voli

  • ivaninho1 18.12.2007.

    Je li to možda bila Nives Celzius????

Komentiraj...
Vidi sve komentare